F8 4x4Afgelopen zaterdag werd de externe competitie gespeeld tegen S.V.W. maar wel bij "ons" thuis. Nadat S.V.W. al een paar keer klop heeft gehad, hebben ze de teams omgezet en niet geheel onverdienstelijk. Sterk tegen sterk was het motto waarmee onze tegenstanders aantraden.

Team 3 (F8) heeft tegen de 3 beste teams van S.V.W. kranig gespeeld en zelfs les gegeven in overspelen ondanks dat daar jongens meespeelden die echt een stuk groter waren, maarja groot betekend niet beter. Klein speelt meestal slimmer en sneller, 3 wedstrijden werden dan ook ik rap tempo gespeeld onder heel prima omstandigheden. Eerst tegen team 3 van S.V.W. werd er heel prima overgespeeld en binnen 3 minuten lag de 1-0 erin via een hoekschop.
Uitlopen naar 2-0 en toch een tegendoelpunt door een klutsbal achterin 2-1, daarna het gas erop en eindstand 4-1 winst.

Wedstrijd 2 ging tegen hun team 1. Dat waren grote jongens volgens onze jongens. Tactisch spelen en niet laten schieten waren onze wapens, kort op de man dekken zorgde voor geen onverwachte acties van de tegenstander.
Andersom waren S.V.W. natuurlijk geschrokken van het goede spel en gaven gas, 1-0 SVW. Snel daarna de counter en doelpunt van ons 1-1. Daarna ging het over en weer en we wilden niet verliezen uiteraard, toch 2-1 achter door een afstandsschot die verkeerd werd beoordeeld. De coach gaf nog wat aanwijzingen en dat gaf de jongens moed, breed opstellen, vrije ruimtes zoeken, aannemen, bal voor het doel en afronden. BAM, de gelijkmaker op 2-2 en eindsignaal.

Wedstrijd 3 was tegen team 2 SVW, een beetje zat van de vorige strijd gingen we weer vol gas er vol bovenop.
Ik heb prima spel gezien, goed overspelen, strakke passes, nog betere aannames en heerlijke loopacties zonder de bal (!) Alle boys hebben super lekker gevoetbald vandaag, Sietze stond als een meevoetballende laatste man zijn ding te doen. Jorden was vandaag super in het afronden en scoorde met een lob, de mooiste van de dag. Twan pakte vrijwel alle ballen af van de tegenstanders en kegelde zelfs de grootste om en speelde de bal natuurlijk, niemand erlangs. Stijn zocht iedere keer de vrije ruimtes en had samen met Twan de beste loopacties, zowel aanvallend als verdedigend.

Top gedaan mannen, tot woensdag.

Dirk van Barneveld
Trainer/begeleider team 3 (4x4)

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl