Op deze prachtige voorjaarsdag heef de wedstrijd van het AdB team weer gezorgd voor datgene waarvoor de vele toeschouwers toch komen en dat zijn doelpunten, 13 stuks maar liefst weer maar dit keer wel redelijk verdeelt over de beide ploegen. De eerste helft was er geen een van mooi en goed voetbal van de AdB'ers, te veel werd de lange bal gespeeld en als het passen over 4 a 5 meter ook niet altijd wil lukken dan wordt het zeuren en moet er ( weer ) achter de feiten worden aangelopen en soms zelfs hard gelopen!

Dat het 0 – 1 werd was dan ook een logisch gevolg, de 1 -1 van Robert was even een opsteker maar Odin was zeer attent en strafte de onregelmatigheden genadeloos af door nog 2x te scoren. De tweede helft was stukken beter en al gauw kwamen er mogelijkheden, kansen, grote kansen en zelfs bijna niet te missen kansen. Het AdB team, waarin Bogdan na een lange afwezigheid zijn rentree maakte en daarmee wat Roemeens venijn in het team bracht, stond na een half uurtje op 6 -3 met uitzicht op meer, want Odin werd bij tijd en wijle van de mat gespeeld Dan toch een beetje te overmoedig en nadat de stand naar 7 – 4 was getild, kregen we er 2 om de oren het venijn was kennelijk uitgewerkt!!

Zonder anderen te kort te doen wil ik het doelpunt van Mo even wat aandacht geven, want een lob over zo'n meter of dertig lukt lang niet altijd.

Volgende week uit naar Sporting Krommenie, die hebben 12 punten hebben uit 4 wedstrijden............... inderdaad ja,

J.v.d.B.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl