Reiger Boys F2 wint uit tegen Vrone F2!

DSC 0014goedpxKenmerkend van deze wedstrijd was dat de strijd voornamelijk werd gevoerd op de helft van de tegenstander. De jongens hadden de zaken goed op orde en het spel werd, vooral gedurende de gehele tweede helft, gedomineerd door Reiger Boys. De paar keer doorgebroken aanvallers van Vrone werden subtiel opgevangen door de verdediging en/of keeper, en de bal werd meermalen weer keurig teruggebracht bij de voorhoede.

De jongens kregen in de eerste helft kansen die helaas niet verzilverd konden worden. Het moest uiteindelijk tot de laatste minuut van de eerste helft duren voordat het eerste doelpunt werd gemaakt. Het was een fraai doelpunt, ten gevolge van een snelle ingooi van Marc, die Ubeyd kon bereiken die op zijn beurt een hoge bal kon geven op Sven, waarna Sven de bal in het net deed belanden: 1-0.

Na de rust was Reiger Boys volop op de helft van de tegenstander aanwezig. Het lag voornamelijk aan de soms rommelige afwerking dat de jongens niet tot scoren kwamen. De bal werd net te zacht geraakt, verkeerd geraakt of de keeper sprong er op het juiste moment tussen. Uiteindelijk viel er, vanuit een cornersituatie nog een doelpunt voor Reiger Boys. Door een foutje van de keeper Vrone belandde de bal in eigen doel: 2-0.

Reiger Boys kreeg in totaal zeker nog 5 à 6 scoringskansen, maar de score optrekken naar 7 doelpunten zat er helaas niet in. De jongens hebben goed spel laten zien, en de verdediging was zeker alert! Complimenten voor het spel en de overwinning!!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl