Nieuwsbrief sponsorcommissie oktober 2014

Sponsorcommissie rb logo

Afgelopen week hebben alle sponsoren van v.v. Reiger Boys onderstaande oktober 2014 nieuwsbrief van de sponsorcommissie in hun mailbox ontvangen.

Nieuwe sponsorovereenkomsten
Sinds de laatste nieuwsbrief van de Reiger Boys sponsorcommissie die wij ca. twee maanden geleden hebben verzonden, hebben wij weer enkele nieuwe sponsors mogen verwelkomen of hebben bestaande sponsors hun sponsoroptie hebben uitgebreid.

 

Kraakhelder logo Kraakhelder Schoonmaakdiensten is nieuw als teamsponsor van Reiger Boys C1.
wonders logo Wonder's Heerhugowaard is nieuw als bordsponsor met tevens een bord van Fabbrica langs het kunstgrasveld.
rijschool butterhuizen logo Rijschool Butterhuizen is nieuw als schermsponsor.
kapsalonschouten logo Herenkapsalon Schouten is tevens nieuw als schermsponsor.
KPN HotSpots logo KPN HotSpots is nieuw als duo teamsponsor van Reiger Boys E3 en tevens bordsponsor.
RouteMobiel Route Mobiel heeft de sponsorovereenkomst verlengd en is teamsponsor van Reiger Boys MC1.
logo Treffer-kl Treffer Uitzendbureau heeft de sponsoroptie uitgebreid en heeft nu een 11 meter reclamebord langs het kunstgrasveld.
Climapartners logo Climapartners was al sub teamsponsor van Reiger Boys Vrouwen 1 zaal maar nu ook Reiger Boys Heren 3 en 5. Tevens als sponsor van een bord langs het kunstgrasveld.
omnikeur logo Omnikeur keuring en brandbeveiliging is nieuw als sponsor van een bord langs het kunstgrasveld.
DBM logo nieuw De Back Metaalconservering Groep heeft de sponsoroptie uitgebreid naar stersponsor en is tevens teamsponsor van Reiger Boys A1, Heren 3 en Heren 5.

 

 

 

 


Versterking sponsorcommissie

Justin van der Valk, trainer van Reiger Boys D1 en student Sportmarketing aan Hogeschool van Amsterdam heeft aangeboden om de sponsorcommissie van v.v. Reiger Boys te komen te versterken en zal zich o.a. bezig gaan houden met acquisitie.

Presentatiegids
Voorblad presentatiegids 2014-2015Begin deze maand is de presentatiegids van onze vereniging uitgekomen met daarin verschillende onderwerpen. Voor u als sponsor ligt een gedrukt exemplaar in de kantine of bestuurskamer voor u klaar. De gids is ook te downloaden via onze website. Indien u niet in de gelegenheid bent om een exemplaar op te halen bezorgen wij deze graag bij u op de zaak of thuis. U kunt ons dat eenvoudig laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Demoshop en webshop
Elke bezoeker die het gebouw binnenkomt loopt langs de etalage met daarin verschillende Reiger Boys kledingsstukken zoals o.a. wedstrijdshirt, trainingspakken en tassen. Sportkleding is in de demoshop op de eerste verdieping te bekijken en te passen en kan via de webshop worden besteld.

Het wedstrijdshirt in de etalage zal worden bedrukt met het logo van een sponsor. Sponsors die daarvoor interesse hebben kunnen vanaf heden per opbod bieden. Het startbod dat reeds geboden is bedraagt 100 euro (exclusief BTW). Biedingen kunnen worden uitgebracht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra er een hoger bod wordt uitgebracht worden de sponsors die al een bod hebben uitgebracht per mail geïnformeerd.

Wifi op Reiger Boys complex
KPN HotSpots logoOp het gehele complex is sinds kort voor onze leden en bezoekers gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar, wat mogelijk wordt gemaakt door KPN HotSpots. Wie hiervan gebruik wil maken selecteert simpel weg KPN op de mobiel, tablet of laptop en komt uit op een pagina om aan te loggen.

Voor het bedrag van 150 euro (exclusief BTW) is het mogelijk om een seizoen lang uw bedrijfslogo hierop zichtbaar te maken. Heeft u interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

Sponsors in de spotlights
Met ingang van dit seizoen zullen wij om de week geheel kosteloos een sponsor onder de aandacht brengen in de categorie "Sponsor uitgelicht" via de website van de vereniging. Hierbij maakt het niet uit welke type sponsor het betreft. De eerste uit de reeks is onlangs al verschenen. Indien u als sponsor hiervan gebruik wilt maken ontvangen wij graag een redactioneel artikel met fotomateriaal. Dit kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwjaarsreceptie
Noteert u alvast zaterdag 3 januari 2015 in uw agenda. Dan hopen wij u als sponsor te mogen ontmoeten op de welbekende Reiger Boys nieuwjaarsreceptie. Een persoonlijke uitnodiging ontvangt u medio december van ons.

Indien u verder vragen of opmerkingen heeft dan kunt u ons dit laten weten via het reeds eerder vermelde algemene email adres van de sponsorcommissie.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl