DSC 7440goedpxDit was duidelijk een voorbeeld van een wedstrijd waarbij het twee kanten op kon gaan. In de eerste helft speelde dit nog niet echt en kon Reiger Boys tijdig de aanvallen afslaan waardoor zij, voor rust, al prachtig mooi op voorsprong kwamen door maar liefst drie goals. In de tweede helft moesten de jongens echt harder aan de bak en hadden vooral de verdediging en de keeper het zwaar te verduren. Hieruit kon ook niet worden voorkomen dat er twee tegendoelpunten vielen. Gelukkig liet Reiger Boys zich niet van de wijs brengen. Het team zegevierde door nog eens twee doelpunten te maken.

DSC 7445goedpxIn de eerste helft ging de strijd gelijk op, maar zag Schagen niet de kans om daadwerkelijk te scoren. Reiger Boys zorgde dat zij in balbezit kwamen kon derhalve het eerste doelpunt scoren: 1-0. Even later kreeg Reiger Boys een penalty toegekend, door een handsbal van een speler. De penalty werd benut: 2-0. In de laatste minuut voor rust kon Reiger Boys de stand op 3-0 zetten.

DSC 7458goedpxIn de tweede helft was duidelijk waarneembaar dat Schagen zich niet 'zomaar' opzij liet zetten. De verdediging van Reiger Boys kon dan ook niet voorkomen dat Schagen toch tot scoren kwam: 3-1. Niet lang hierna volgde uit een aanval van Reiger Boys een corner. Uit deze corner volgde een schot op doel die feitelijk door de keeper van Schagen werd gehouden, maar die door zich over de doellijn te bewegen een eigen doelpunt veroorzaakte: 4-1. Opnieuw herpakte Schagen zich en zette de stand op 4-2.

Uiteindelijk werd Reiger Boys nog een vrije trap toegekend, nadat opnieuw een handsbal werd gemaakt, die fraai vanaf eigen helft werd genomen en bij de voorhoede belandde. Reiger Boys kon de wedstrijd op 5-2 beslissen. Een doelpunt volgens het boekje! Over twee schijven en dan een doelpunt maken. Top!

Jongens, complimenten! Goed gestreden en deze zegereeks voortzetten!

Wist u dat??
Onze keeper Matthijs schitterde bij de penaltybokaal werkelijk in het tegenhouden van de ballen. Van de 7 geschoten ballen op doel hield Matthijs er daadwerkelijk 5 tegen! Grote klasse!

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl