Reiger Boys F2 pakt uit tegen Kolping Boys F2! Derde zege op rij!

DSC 7517goedpxHet was echt zo'n mooie nazomer voetbaldag, waardoor er al een zekere 'feel good vibe' heerste dat op voorhand al een voorbode kon zijn van het positieve wat er komen zou. Reiger Boys ging voortvarend aan de slag en dit resulteerde nog voor de rust in een 2-0 voorsprong. Tijdens de tweede helft was iets meer tegenstand vanuit de tegenstander te zien, maar uiteindelijk besliste Reiger Boys de eindstand in 3-0. De feel good vibe was meer dan terecht! Samengevat: "They were walking on sunshine!"

De eerste helft kenmerkte zich voornamelijk door de strijd die werd gevoerd op de helft van de tegenstander. Doordat Reiger Boys de druk er goed op hield, resulteerde dit in het eerste doelpunt, vanuit een corner; Reiger Boys op 1-0.

De tegenstander probeerde wel langszij te komen, maar de paar sporadische aanvallen werden net op tijd afgestopt of gekeerd door de keeper. Uiteindelijk wist Reiger Boys door een fraai afstandsschot in de linkerhoek bovenhoek de stand op 2-0 te zetten. Er volgden nog een tweetal kansrijke situaties, net over de lat en net voor open doel over het doel geschoten. Dus werd de rust met 2-0 ingegaan.

In de tweede helft kreeg Reiger Boys wel met meer tegenstand te maken. Reiger Boys moest, vooral achterin, hard blijven werken om de voorsprong niet kwijt te raken. Gelukkig ging het team dit goed af en wisten de jongens nogmaals te scoren: 3-0. Dit bleek tevens de eindstand.

Jongens, voor de derde keer op rij de winst gepakt. Onze complimenten! Zet deze positieve vibe door en probeer aansluiting te behouden bij de koplopers van de competitie!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl