1e jaars F-pupillen 4x4: voetbalclinics door Martijn Meerdink

FullSizeRender1In september zijn we begonnen met ruim 50 spelers aan de 1e jaars F 4x4 competitie. We spelen om de week een interne en een externe (tegen SVW, Dynamo) competitie. Door de kleine teams en kleinere velden krijgen de spelers meer balcontacten dan bij een normale 7x7 wedstrijd. Dit bevordert de ontwikkeling van deze spelers. Deze competitie duurt tot en met december, vanaf januari zullen deze spelers de 7x7 competitie ingaan.

 

FullSizeRenderNa ruim 2 maanden met veel plezier en energie in de 4x4-vorm spelen, vonden wij het tijd voor een extraatje. Door tussenkomst van Dirk van Barneveld (trainer team 3/4), hebben we voor onze jongens een echte voetbalclinic kunnen regelen die gegeven zal worden door Martijn Meerdink, ex-profvoetballer. In zijn actieve loopbaan heeft Martijn voor De Graafschap , AZ en FC Groningen gespeeld en mocht hij 1x aantreden in Oranje. Martijn heeft een voetbalschool in zijn woonplaats Winterswijk en geeft ook voetbalclinics.

Op zaterdag 8 november zal Martijn (ex-international, ex-speler AZ, de Graafschap) bij Reiger Boys een voetbalclinic geven aan de spelers van team 1 t/m 4. De voetbalclinic zal alle facetten van het voetbalspel bevatten, waaronder dribbelen, passen, aannemen en partijvormen zoals 2x2 en 4x4. Op 29 november zal hij nog een voetbalclinic geven aan spelers van team 5 t/m 12. Op beide dagen zullen de spelers om 15:00 uur het veld betreden om veel te leren van en plezier te hebben met Martijn Meerdink.

Deze voetbalclinics worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Reiger Boys. Hierbij wil ik, mede namens onze 1e jaars F-pupillen, de Vrienden bedanken voor hun bijdrage.

1e jaars F-coördinator Mike van Alphen

IMG 4954 IMG 5118

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl