SVIJ 2 - Reiger Boys 5 0–4

SVIJ, ik had er nog nooit van gehoord, dat zegt natuurlijk niets over deze club maar des te meer over mij. Dan blijkt IJmuiden toch verder weg te zijn dan werd gedacht en helemaal als je op een lange 50km weg achter een auto van de Kon. Marechaussee rijdt. Maar toch nog redelijk op tijd gearriveerd en genoeg tijd voor de warming up want die was best wel nodig gezien de temperatuur en de grote hoeveelheid wind. Het was geen prettig bericht toen de scheids mij vertelde dat er op het kunstgras veld moest worden gespeeld, want dat had ik al gezien, zag er helemaal niet zo best uit en de meeste spelers van ons zijn niet zo gecharmeerd van dat moderne gedoe, de meesten zijn opgegroeid met het gewone groen gras en ik denk dat Aalt nog wel heeft gespeeld met een veter in de leren bal.

De mededeling naar de mannen van het AdB-team was dan ook niet prettig maar volgens de scheids wilde zijn team hoe dan ook op dat kunstgras spelen, achteraf werd het mij duidelijk waarom, als je namelijk zelf niet zo'n geweldig voetbalteam hebt ga je gewoon op een hard en platgetrapt, kunstgrasveld spelen waar de ballen op blijven doorrollen, een sliding je een 100 pct. schaafwond oplevert en de tegenstander dus ook niet aan normaal voetballen toekomt.

Na een kwartiertje een misverstand in de verdediging van SVIJ, een mannetje of vier dachten van, hij doet het wel..., maar toen niemand ingreep was Patrick er als de kippen bij en stelde Ramon in staat te scoren. De kopbal op de lat van Roeroe en een bal op de paal van Ramon hadden misschien een beter lot verdiend aan de andere kant kwamen wij ook goed weg toen een bal via de binnenkant van de paal voor het doel langs rolde en voor ons aan de goede kant van de andere paal buiten ging. Van Marc begrepen dat de bal niet het juiste effect was meegegeven, de SVIJ'er gaf tegeneffect en dat was niet juist.

In de rust maar niet al te veel woorden vuil gemaakt en wel eens op de tv gezien dat als je niets meer weet te zeggen dan zeg je maar: " En ook dat is voetbal". De tweede helft was niet veel beter, beetje boel de wind tegen maar dat was gunstig voor ons want dat remde de doorrollende ballen een beetje af. Met de 0 – 1 voorsprong bleef het toch een beetje billen knijpen, kennelijk vond Michael dat ook en verdubbelde de stand na 75 min. voetbal, Egbert droeg ook zijn steentje bij en tenslotte maakte Rene de vierde, tenminste volgens Rene, de beelden worden er nog op na gekeken.

Zaterdag a.s. spelen we ijs en weder dienende thuis tegen Velsenoord, is dat niet die tegenstander waar we in de heenwedstrijd van hadden verloren met de.. de..der..der.. dert..., mijn pc weigert verdere dienst, REVANCHE!!!!!!

J.v.d.B.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl