Zaterdag 29 november was de grote dag voor de eerstejaars F-pupillen van Reiger Boys: Martijn Meerdink, ex-AZ speler en oud-international kwam een clinic geven aan de allerjongste jeugd van Reiger Boys. Deze keer de F9 t/m de F12, want het was de 2e maal dat er een clinic werd gegeven door Martijn. Om 14.45 uur werd gestart met de opbouw van de oefeningen en kregen de spelertjes en hun trainers uitleg over de training van Martijn. Anders dan de vorige keer waren er nu 3 trainers van Reigerboys bij zodat Martijn bij iedere oefening kon kijken en meehelpen.

Begonnen werd met een leuke warming-up met dribbeloefening in een spelvariant. Daarna volgde een collectieve techniektraining van Martijn, waarbij hij alle jongens aandacht gaf. Alle aspecten kwamen aan bod: scharen, kappen, dribbelen. Martijn en zijn trainers gaven daarbij voortdurend zeer nuttige tips en aanwijzingen om de techniek te verbeteren. Het was enorm koud maar onder toeziend oog van behoorlijk veel publiek warmde iedereen op en volgde een circuittraining, tot groot genoegen van F-trainers Theo Sondervan, Dirk van Barneveld en Mike van Alphen die daar wekelijks mee bezig zijn, deze keer een Pilonnenspel, dribbel- en afrondoefening en westrijddribbel met afronden op doel.

Alle geleerde oefeningen werden daarna in de praktijk toegepast in een 4 tegen 4 competitie. Tenslotte werden er teamfoto's met Martijn gemaakt en ontvingen alle spelertjes een heus certificaat als bewijs van deelname. Winst of verlies was deze dag niet belangrijk, het plezier stond die dag voorop. Al met al was het een geweldige ervaring voor de jongens en de ouders.

De clinic werd mede mogelijk gemaakt door de "Vrienden van Reiger Boys". Wij danken hun heel hartelijk voor hun support om deze jongens dit moois te laten meemaken.

Tot de volgende clinic, Dirk van Barneveld en Mike van Alphen

Via onderstaande link zijn de foto's van de 2e clinic van de Martijn Meerdink Voetbalschool bij Reiger Boys 4x4 F te bekijken en te downloaden:

Groet, Paul van der Molen

https://onedrive.live.com/?cid=3331e42ffe2e30ba&id=3331E42FFE2E30BA%213610&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&authkey=!ANGnBOYIpDOgwjw

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!