Martijn Meerdink Voetbalschool / Reiger Boys 4x4 F

Zaterdag 29 november was de grote dag voor de eerstejaars F-pupillen van Reiger Boys: Martijn Meerdink, ex-AZ speler en oud-international kwam een clinic geven aan de allerjongste jeugd van Reiger Boys. Deze keer de F9 t/m de F12, want het was de 2e maal dat er een clinic werd gegeven door Martijn. Om 14.45 uur werd gestart met de opbouw van de oefeningen en kregen de spelertjes en hun trainers uitleg over de training van Martijn. Anders dan de vorige keer waren er nu 3 trainers van Reigerboys bij zodat Martijn bij iedere oefening kon kijken en meehelpen.

Begonnen werd met een leuke warming-up met dribbeloefening in een spelvariant. Daarna volgde een collectieve techniektraining van Martijn, waarbij hij alle jongens aandacht gaf. Alle aspecten kwamen aan bod: scharen, kappen, dribbelen. Martijn en zijn trainers gaven daarbij voortdurend zeer nuttige tips en aanwijzingen om de techniek te verbeteren. Het was enorm koud maar onder toeziend oog van behoorlijk veel publiek warmde iedereen op en volgde een circuittraining, tot groot genoegen van F-trainers Theo Sondervan, Dirk van Barneveld en Mike van Alphen die daar wekelijks mee bezig zijn, deze keer een Pilonnenspel, dribbel- en afrondoefening en westrijddribbel met afronden op doel.

Alle geleerde oefeningen werden daarna in de praktijk toegepast in een 4 tegen 4 competitie. Tenslotte werden er teamfoto's met Martijn gemaakt en ontvingen alle spelertjes een heus certificaat als bewijs van deelname. Winst of verlies was deze dag niet belangrijk, het plezier stond die dag voorop. Al met al was het een geweldige ervaring voor de jongens en de ouders.

De clinic werd mede mogelijk gemaakt door de "Vrienden van Reiger Boys". Wij danken hun heel hartelijk voor hun support om deze jongens dit moois te laten meemaken.

Tot de volgende clinic, Dirk van Barneveld en Mike van Alphen

Via onderstaande link zijn de foto's van de 2e clinic van de Martijn Meerdink Voetbalschool bij Reiger Boys 4x4 F te bekijken en te downloaden:

Groet, Paul van der Molen

https://onedrive.live.com/?cid=3331e42ffe2e30ba&id=3331E42FFE2E30BA%213610&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&authkey=!ANGnBOYIpDOgwjw

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl