Fleur Willems bij Reiger Boys Vrouwen 1

IMG 0090Zaterdag 6 december, mocht ik een middag meekijken bij de Dames 1. Ik werd verwelkomt in de bestuurskamer en daar kreeg ik een pupil van de week trainingspak aan. Vervolgens werd ik naar een kamer gebracht waar het hele Dames 1 team zat met de trainer. Ik stelde mij daarvoor en daarna luisterde ik goed mee. Want daar werd de indeling van het veld besproken. Daarna gingen we naar de kleedkamer en werd er een gezellig muziekje aangezet en gingen de dames zich omkleden. Ik trok toen ook mijn voetbalschoenen en toen mocht ik mee het veld op om vervolgens mee te mogen trainen.

We gingen warmlopen, sprintjes trekken, corners nemen, overtikken en ik lette vooral goed op hoe de dames dat deden. Na het warmlopen gingen wij weer naar de kleedkamer en toen moesten we even wachten op de tegenpartij en de scheidsrechters. Toen we compleet waren mocht ik naast de scheidsrechter het veld oplopen. We liepen naar de middenstip van het veld toe en we stonden toen met de tegenpartij in een rij naast elkaar en keken in de richting van de tribune. Daarna gaven we elkaar een hand en mocht ik samen met de aanvoerster de aftrap nemen ik nam vervolgens de bal mee en rende met de bal in de richting van het doel. Toen ik bijna bij het doel was, schopte ik de bal richting het doel en ik scoorde!! Yes, wat was ik blij en ik rende vervolgens naar de trainer en de wisselspelers van het team. Toen ik daar bijna was rende ik eerste langs de tegenstanders en daar kreeg ik een high five van. Toen begon de wedstrijd pas echt. Helaas voor de Dames 1 verloren we met 4-1. Dat vond ik wel jammer.

Na de wedstrijd heb ik mij weer omgekleed en werd ik door de aanvoerster terug gebracht naar de bestuurskamer en daar kreeg ik samen met mijn papa, mama en mijn broertje Jesse iets te drinken en ik kreeg een bordje patat en Jesse nam een fricandel.

Daarna kreeg ik een bal van de pupil van de week met alle handtekeningen van de Dames en ik mocht daar zelf ook mijn naam opzetten en toen zag ik dat de handtekening van de coach er niet opstond dus vroeg ik aan hem of hij dat ook wilde en dit deed hij, dus toen had ik echt het gehele team op de bal staan. En toen kreeg ik ook nog een bon van de McDonalds.

Ik heb echt een top dag gehad en die had ik niet willen missen...

Ik wil de Dames 1 en de trainer dan ook echt bedanken voor deze dag en ik ga zeker nog een keer kijken bij de Dames. Dus dames tot snel!

Groetjes Fleur

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl