Reiger Boys E11 ongeslagen kampioen !!

IMG 0292Vanochtend mochten onze jongens met een buik vol pepernoten aan de bak tegen de E3 van RKEDO in Avenhorn. Bij winst zou het kampioenschap binnen zijn. Al vrij snel werd duidelijk dat een aantal jongens toch wel wat last hadden van de spanning die de wedstrijd met zich meebracht. In de eerste helft had Reiger Boys het betere van het spel en werden er flink wat kansen gecreëerd maar helaas was het de tegenstander die als eerste wist te scoren, 1-0 voor RKEDO.

Tot aan de rust werd het spel volledig bepaald door de E11 maar wisten we de gelijkmaker niet binnen te tikken. Tijdens de limonade was het in de kleedkamer erg stil maar begonnen de mannen met opgeheven hoofd en vol goede moed aan de 2e helft.

Jammer genoeg viel er voor de tegenstander vlak na rust wederom wat te vieren toen hun snelle spits voor de tweede keer onze keeper wist te passeren. Even leek het erop of de Boys deze domper niet te boven zouden komen maar door keihard te blijven werken en erin te blijven geloven wisten we gelukkig snel de aansluitingstreffer te maken. Dit doelpunt werkte bevrijdend want het was vanaf dat moment alleen maar éénrichtingsverkeer richting het doel van RKEDO. Kans op kans volgde maar de bal wilde maar niet in het doel. Met nog 10 minuten op de klok viel dan toch eindelijk de verdiende gelijkmaker. Toen het daarna 2-3 werd voor Reiger Boys gloorde het kampioenschap aan de horizon. Met een treffer vlak voor tijd werd de winst definitief binnengehaald en was het kampioenschap een feit ! Reiger Boys wint met 2-4 en kan gaan feestvieren.

Jongens, jullie hebben dit kampioenschap dik en dik verdiend. Van de directe concurrenten voor het kampioenschap werd gewonnen en bovendien slechts één keer gelijkgespeeld. Jullie hebben laten zien dat jullie als team kunnen knokken maar dat jullie ook met goed voetbal een wedstrijd kunnen winnen. Van harte gefeliciteerd met dit succes E11 !! Speciale dank ook aan leider Raymond en trainer Peter.

Groeten van een trotse sponsor

IMG 0288IMG 0289

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl