JVC F1 - Reiger Boys F1

Afgelopen zaterdag de alles beslissende wedstrijd tegen de nr 3 JVC, zelf stonden we gedeeld eerste met Lsvv maar wel met een veel beter doelsaldo van + 16 tegenover de concurrenten. De coaches en ouders wisten al dat Lsvv 2-2 had gespeeld, dus zelfs een gelijkspel was genoeg geweest.

We begonnen ijzer sterk wat resulteerde in de 2e minuut al met een doelpunt. Na vele goede combinaties en goed positie spel kwamen we op 2-0. We waren zo sterk aan het voetballen dat jvc 1x een slap schotje op doel afleverde in de gehele eerste helft. We dachten allemaal kat in het bakkie,maar wat kan het voetbal leven soms anders lopen dan dat iedereen denkt. Misschien dachten sommige al dat het kampioenschap binnen was, maar dat was dus zeker niet het geval.

Vroeg in de 2e helft kreeg JVC onverwachts en met veel geluk zomaar de aansluiting, 1-2 Hun roken bloed en wij ,coaches en het vele mee gereisde publiek werden toch wel zenuwachtig wat resulteerde in slordig voetbal van beide kanten. En daar viel ook ineens de 2-2 ,dit tegen de verhouding in want ondanks het slordige spel kregen we evengoed genoeg goede kansjes,het leek ons niet echt mee te zitten (de paal, en een uitstekende jvc keeper) weerhielden de 2-3. Maar in de wetenschap dat 2-2 ook genoeg was voor het kampioenschap, en er nog 1 minuut gespeeld diende te worden, waren we toch wel gerust op een goede afloop.

Tot de allerlaatste corner,.... JVC (wouter,nog niet gescoord dit jaar) draait de corner er in 1x in ,3-2 Wedstrijd was meteen afgelopen ,weg KAMPIOENSSCHAP. Jongens ondanks dat jullie 2e zijn geworden hebben jullie echt heel goed gevoetbald. We waren in alle wedstrijden (competie) de beter voetballende ploeg, maar de competie duurde 10 seconden te lang.

Op naar de voorjaars competie.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl