Reiger Boys E9 met klinkende cijfers Najaarskampioen 2014

2014-2015 Reiger Boys E9-Always Forward E9 31Na vorig seizoen het kampioenschap in de voorjaarscompetitie te hebben binnen gesleept, gold dit keer: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met bijna hetzelfde team werd opnieuw het kampioenschap binnen gehaald. En hoe: 11 wedstrijden gespeeld en 11 wedstrijden gewonnen. Met een enorm goed doelsaldo van +101 een enorme prestatie.

Kevin 'de Tol' Hofland. Kevin draait zijn tegenstanders helemaal dol. Denken ze hem voorbij te zijn, staat hij er weer. Met draaien, draaien, draaien en nog eens draaien en kappen raken ze de weg kwijt (en Kevin zelf soms ook). Kevin houdt van 'overspelen' , hij probeert dit zelfs met tegenstanders te doen, maar die spelen de bal niet altijd naar hem terug. Die snappen het zeker niet!!

Nick 'Tikkie Takkie' Plugboer is terug bij zijn oude team. Met zijn snelheid en techniek de schrik van elke tegenstander. 1, 2 of 3 1-2 tjes achter elkaar is voor Nick geen probleem. Zelfs voor het doel van de tegenpartij voert hij dit kunststukje moeiteloos uit en dat zonder aan scoren te denken. 'Alles voor de fans' zullen we maar zeggen! Wij zijn blij dat je er weer bij bent.

Brian 'de Beuker' van Alphen, een nieuwe aanwinst voor de E9. Rots in de branding achterin, soms in het doel maar zeker ook een speler met aanvallende capaciteiten. Dat laat hij zien door regelmatig 1 of 2 doelpuntjes mee te pikken. Als Brian zijn trukendoos niet voorin kan laten zien, dan doet hij dit wel achterin! Meestal loopt dit goed af, dus wat zeuren die coaches dan toch!

Kris 'blok beton' Delver, als je daar als tegenstander tegenover staat heb je een probleem. Een mannetje voor hem of in zijn rug, is geen probleem. Een beuk hier, een blok daar of Kris haalt hem in en strekt zijn been. Regelmatig lukt het Kris zijn team te verrassen met een strakke pas, die bedoelt voor de 'rechts voor' terecht komt bij de 'links achter'. Goed het spel verlegd zullen we maar zeggen!

Ryan 'kanonskogel' Tsang schiet bij vlagen de keeper met bal en al in de goal. Wat een pegels kun jij geven. Ryan is de ideale speler voor elke coach, hij gaat staan waar hij moet staan zonder blik of bloos. Liefst 'voor' maar ook achterin kun je prima uit de voeten want met je mooie passes help je andere om te scoren.

Collin 'effe wisselen' Groen. Ik heb zelden een speler meegemaakt die zegt 'graag' in de wissel te staan en het voor de wedstrijd zelfs aanbiedt. Ook vraagt hij of hij langer of weer in de wissel mag. Maar voetballen moet je en dat gaat steeds beter. Je staat steeds vaker voor het doel en scoort punten. Ook maak je vaker zelf acties gevolgd door een pas of voorzet. Ga zo door Collin!

Jens 'de lener' Overtoom denkt zijn bijnaam aan het veelvuldig ' lenen' van spullen van zijn medespelers. Liefst rechtsvoor en soms rechtsachter rent Jens het veld over van voor naar achter. Even koppen hier, pasje daar en vervolgens 'scoren' maar. Dit seizoen sta je ook onder de lat en heb je met je mede keepers maar 2 doelpunten tegen gehad.

Wesley 'Messi' Zijp, je idool maar onterecht. Messi scoort, maar jij doet veel meer. Links, rechts, centraal voor- of achterin en ook nog op doel, jou kan ik overal neerzetten. Dat vind je niet altijd leuk maar dat geldt voor andere spelers ook. Mooie voorzetten, acties en doelpunten zie ik regelmatig van je en dat krijg je dan ook te horen. Maar als je iets niet goed doet, krijg je ook een beetje de wind van voren!

Jeremy 'eerst kijken' Caminada. Vaste waarde op links achter of in het doel en tegenwoordig maak je zelf ook een goal. Kijken, praten, naar voren en weer terug. Je moet wel veel van mij maar omdat je zelf steeds beter wordt, hoort dat er ook bij. Ga zo door en blijf kijken voor dat je iets doet, dan komt het met jou helemaal goed!

Ter afsluiting hebben we een prachtig feest gehad met voor iedereen een mooie bokaal als blijvende herinnering. Het feest is georganiseerd door de familie Caminada en mogelijk gemaakt met de hulp van veel andere ouders.

Geniet er even van tijdens de winsterstop. Daarna proberen we een klasse hoger te gaan spelen!

Ramon Overtoom en Marco Zijp

Meer foto's van deze wedstrijden die gemaakt zijn door Paul van der Molen zijn te bekijken via de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.746880782073639.1073741944.536452146449838&type=1

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl