ADO’20 3 - Reiger Boys 5 2-2

Meestal kan ik me wel inhouden maar soms denk ik waarom toch, in dit geval scheids waarom toch?! Het was best een leuk potje voetbal wat beide ploegen op, gelukkig weer eens, op een echte grasmat neerlegden. Foutjes over en weer hetgeen leuke situaties voor de beide goals opleverde, met toch wel over de gehele wedstrijd genomen de betere kansen voor het AdB team, maar creëren is een afmaken is natuurlijk ook belangrijk en daar ontbrak het helaas aan.

Zo halverwege de eerste helft dacht onze laatste man de bal op een professionele wijze over de doellijn te laten lopen, je kent dat wel, balletje rolt tergend langzaam richting de doellijn en met het lichaam wordt de bal dan afgeschermd, ondanks het machtige lijf werd dat laatste niet geheel correct uitgevoerd met helaas voor ons een slechte afloop.

Vrij snel kon onze huurling Sven de stand met een droge knal weer op gelijke hoogte brengen en toen de keeper een voorzet van Wesley, ook een huurling, in eigen doel werkte stonden we ineens met 1 – 2 voor, is dat mooi of is dat mooi!! Man, man ,man wat een luxe.
In de tweede helft gebeurde er niet al te veel, het AdB team bleef rustig ballen en kregen de beste kansen om de wedstrijd op slot te gooien.

Dan toch uit het niets 5 min. voor tijd de gelijkmaker, dat was een fikse tegenvaller. Dan 3 min. later een vloeiende aanval, de eigen grens van de tegenpartij hield de vlag terecht omlaag en op het moment dat we scoorden, jullie raden het al, een fluitje vanuit de middencirkel, de scheids had buitenspel!!! geconstateerd en dat vanaf een metertje of 35, knap van die man, toch?

De wedstrijd kende dus geen winnaar, of zou er toch eentje vanavond een klein feestje vieren!! Tot volgende week.

J.v.d.B

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl