Zeemacht geen partij voor sterk Reiger Boys 1 (5-0)

2014 2015 Reiger Boys Zeemacht 25Het 1e elftal van Reiger Boys is uitstekend uit de winterstop gekomen, want een week na de 1-3 uitzege op vv IJmuiden won de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen deze zaterdag met ruim verschil van Zeemacht. De Helderse ploeg was geen partij voor Reiger Boys die met iets meer precisie zelfs in de dubbele cijfers terecht had kunnen komen. Het was snel duidelijk dat de thuisploeg een maatje te groot was voor de gasten, maar toch duurde het tot de 20e minuut alvorens de score werd geopend. Dit gebeurde wel op zeer fraaie wijze, want de tegendraadse kopbal van topscorer Jan De Bruijn uit een loepzuivere voorzet van Giovanni Kasanwirjo was er een om in te lijsten. Hetzelfde was het geval met de goal die Yvo Kuiken even later fabriceerde toen hij met veel gevoel een vrije trap van ruim 25 meter in de bovenhoek krulde.

In de tweede helft bleek dat Van Wonderen ook over een uitstekende bank bezit want alle invallers deden een duit in het zakje om de score verder op te voeren. Thijs Draper stelde De Bruijn in staat om de 3-0 te maken, en even later scoorde de spits opnieuw nu op aangeven van de eveneens ingevallen Robin Wezepoel. Met zijn derde van de middag schroeft De Bruijn zijn doelpuntentotaal op naar 27 treffers.
Invaller Martijn Grooff mocht na een goede actie de eindstand uiteindelijk op 5-0 bepalen waardoor Reiger Boys in de top van de 3e klasse blijft meedraaien.

Volgende week zaterdag 14 februari speelt men opnieuw thuis als concurrent ZCFC op bezoek komt (15.00 uur)

Meer foto's van Reiger Boys-Zeemacht zijn te bekijken via de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.783561271738923.1073741967.536452146449838&type=1

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl