Reiger Boys C3 – Jong Holland C2

Onze uitwedstrijd stond nog fris in het geheugen, 7 - 2 verloren. We begonnen dan ook helemaal anders aan de wedstrijd. Jong Holland was verrast en ze lieten ons het spel maken in de beginfase. We kwamen dan ook op voorsprong. Een pracht van een pass van Wouter bereikte Robert en hij maakte het cool af,een doelpunt uit het boekje jongens!! Hierna ging er bij Jong Holland een schepje bovenop en toen zag je meteen dat het een goed team is. Balcirculatie ging omhoog en wij konden niets anders doen dan met man en macht verdedigen. Dat viel dus niet mee en ze kwamen dan ook terecht op een 1 – 2 voorsprong.

In de rust, lekkere limo van de club! En tijdens de limo de eerste helft doorgenomen. Tweede helft was voor ons een helft van hard knokken, en dat hebben jullie perfect gedaan jongens!!! Jong Holland was dan voetballend beter, maar met héél hard werken hebben jullie bereikt dat Jong Holland niet meer heeft gescoord. En met een beetje geluk hadden we nog kunnen winnen. Een vrijetrap van Hamza zou in de kruising belanden, maar de keeper van Jong Holland wist met een fabelachtige reflex de bal toch uit de kruising te houden, en dus bleef het bij 1 – 2.

Jongens, wat ben ik tevreden over deze wedstrijd. Weliswaar verloren, maar wat hebben jullie geknokt. Als jullie zo zaterdag tegen SVW spelen, dan moeten we de nederlaag van vorige week kunnen rechtzetten!

Dinand

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl