Onze uitwedstrijd stond nog fris in het geheugen, 7 - 2 verloren. We begonnen dan ook helemaal anders aan de wedstrijd. Jong Holland was verrast en ze lieten ons het spel maken in de beginfase. We kwamen dan ook op voorsprong. Een pracht van een pass van Wouter bereikte Robert en hij maakte het cool af,een doelpunt uit het boekje jongens!! Hierna ging er bij Jong Holland een schepje bovenop en toen zag je meteen dat het een goed team is. Balcirculatie ging omhoog en wij konden niets anders doen dan met man en macht verdedigen. Dat viel dus niet mee en ze kwamen dan ook terecht op een 1 – 2 voorsprong.

In de rust, lekkere limo van de club! En tijdens de limo de eerste helft doorgenomen. Tweede helft was voor ons een helft van hard knokken, en dat hebben jullie perfect gedaan jongens!!! Jong Holland was dan voetballend beter, maar met héél hard werken hebben jullie bereikt dat Jong Holland niet meer heeft gescoord. En met een beetje geluk hadden we nog kunnen winnen. Een vrijetrap van Hamza zou in de kruising belanden, maar de keeper van Jong Holland wist met een fabelachtige reflex de bal toch uit de kruising te houden, en dus bleef het bij 1 – 2.

Jongens, wat ben ik tevreden over deze wedstrijd. Weliswaar verloren, maar wat hebben jullie geknokt. Als jullie zo zaterdag tegen SVW spelen, dan moeten we de nederlaag van vorige week kunnen rechtzetten!

Dinand

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!