IMG 4474Woensdagavond heeft de D1 van Reiger Boys alsnog het kampioenschap van de 1e klasse weten binnen te slepen. Anderhalve week geleden had de ploeg van trainer/coach Justin van der Valk en zijn begeleider Piet Schouten de titel al voor het grijpen, maar toen kwam men op het veld van ODIN '59 niet verder dan een gelijkspel (1-1). In de wetenschap dat men in de thuiswedstrijd tegen Zeevogels D1 aan een punt genoeg had, ging men echter vol voor de winst, en hierin slaagden de geel-zwarte talenten die met 4-1 wisten te zegevieren.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Reiger Boys de betere ploeg en dat men na een klein half uur op een 2-0 voorsprong stond was dan ook allerminst verrassend te noemen. De eerste goal ontstond uit een vlot lopende aanval waarbij Timo een strakke lage voorzet gaf die door Burak niet was te missen, en vervolgens kon dezelfde speler vanaf rand zestien meter verwoestend uithalen nadat Jermaine hem vanuit een corner in positie had gebracht. Ondanks dat Zeevogels weinig te vertellen had kwamen zij op slag van rust toch terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te maken.

Reiger Boys stelde in de tweede helft echter orde op zaken en liet er geen twijfel over bestaan wie dit seizoen de beste is in de 1e klasse. Een reeks aan kansen volgde en het was Jermaine die de voorsprong weer vergrootte. Vanaf de rechterkant van het veld haalde hij uit en de bal vloog met veel gevoel over de keeper in de bovenhoek. Het laatste doelpunt toonde nog eens hoeveel potentie er in deze talentvolle ploeg zit want uit een aanval over meerdere schijven was het uiteindelijk Timo die met een bekeken schuiver de eindstand op 4-1 bepaalde.

Hierna barstte het feest los op het veld en de talenten werden gesteund door enkele spelers van Heren 2, die afgelopen zaterdag zelf kampioen werden, om hun trainer Justin in de sloot te doen belanden. Om het feest compleet te maken dook vervolgens ook de selectie in het water.
Hierna werd de ploeg nog in het zonnetje gezet door voorzitter Ben Rietvekd en jeugdvoorzitter Alex Verkooijen met een toespraak en het uitdelen van de bloemen en kampioensmedailles.

Meer foto's van de kampioenswedstrijd volgen zo spoedig mogelijk op D&P Sportfotografie:
https://www.facebook.com/dpsportfoto

IMG 4429IMG 4453IMG 4463

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl