IMG 5013Onze F8 zijn 1e jaars F-jes en we zijn gestart in de 2e helft van een seizoen vanwege 4x4 voetbal. We zijn gestart met 9 jongens waarvan er nog 3 kabouter waren en dus 6 jaar in de 4e klasse. Het mag een topprestatie heten dat we 2e jaars jongens regelmatig onze hielen lieten zien, opbouwend voor de aankomende jaren is dat heel belangrijk zowel voor ontwikkeling spelers als voor de club. Immers jullie trainer en coach is erg voor het vaste positiespel en sociaal technisch belang binnen een groep. Volgens mij en omstanders is dat heel prima gelukt ook.

Onze laatste competitie wedstrijd is alweer 5 weken geleden er werd tegen de F4 van Forresters gespeeld. Onze eerste wedstrijd tegen hun UIT werd 3-5 en na een half seizoen trainen en wedstrijden spelen gaan we uit van een flinke verbetering in voetballend opzicht. Startend met flinke wind tegen in onze laatste thuis- en avondwedstrijd stond het na de 1e helft 5-0 en zochten de kleedkamer op. Ik heb de boys verteld dat met breed voetbal voorruit, positie behouden en wind mee vooral de aanval opgezocht moest worden, daar stond ook nog een belofte op van begeleider Elroy (10+ winnen = trakteren). Het gas ging er flink op en er werden goals gemaakt waar menigeen topklasse speler jaloers op zou zijn. Met flinke wind mee was het devies ruimtes zoeken en wanneer het kan schieten op de goal. Zal er verder geen woorden aan vuil maken maar de einduitslag is uiteindelijk 16-1 geworden (trakteren dus).

IMG 5018Ook heb ik samen met Elroy als medebegeleider jullie ingeschreven voor maar liefst 5 toernooien dit seizoen en daar zijn we fantastisch door heen gegaan. Dit alles voor wedstrijdritme en ervaring in de 7x7. Maar liefst 3x toernooi winst en 2x een fantastische 3e plek, we hebben alleen maar tegen 2e jaars F gespeeld die vn. een klasse hoger speelde dan wijzelf deden en zelfs tegen een meiden E2 team hebben we laten dat we kunnen voetballen (5-0 winst). Na een beruchte toernooiwinst zijn we ook met elkaar naar de McDonalds geweest en dat was goud waard, dankzij Elroy waren de buikjes flink rond. We hebben het seizoen in F8 stijl afgesloten en dat was deze keer niet voetballend maar zwemmend. We hebben 19 juni Waardergolf onveilig gemaakt met een disco zwempartij, waarbij ook een paar ouders als begeleider bij waren waarvoor bedankt. Onvergetelijk mannen, ook voor Elmar die naar de E-pupillen vertrekt die samen met zijn zusje en vader ook van de partij waren.

Klein rijtje statistieken die zijn bijgehouden aan goals zonder penalty-cup:
Boaz –2x
Elmar – 5x
Jorden – 7x
Justin – 16x (1x 4 in een wedstrijd)
Owen – 4x
Sietse – 4x (keeper)
Stijn – 5x (+1 afgekeurde)
Trey – 16x (1x 3 in een wedstrijd)
Twan – 28x (1x 9 in een wedstrijd)

Ik wil namens mijzelf en Elroy ook de ouders bedanken die er vrijwel iedere wedstrijd bij waren waar dan ook, weer of geen weer, zonder jullie enthousiasme was dit nooit zo’n een goed team geworden zoals wij geworden zijn, klasse. En ik op mijn beurt weer Elroy, super samengewerkt juist dat wat een club als Reigerboys nodig heeft. Ouders bedankt voor het rijden, mede wassen van de kleding, supporten, commentaar leveren, troosten, aanmoedigen, feestjes bouwen, de vriendschappen, patatje eten en een biertje/koffie voor de coaches. WIJ ZIJN EEN TEAM GEWEEST! Volgend seizoen spelen alle jongens in de F1 of F2 (Stijn, Jorden & Twan verhuizen naar de F1), maar wij blijven wel met elkaar trainen en waar het kan houden we de uitjes ook gewoon vol. De jongens hebben zich prima gemanifesteerd waar ik persoonlijk erg trots op ben en een enorme groei doorgemaakt waardoor ze straks stappen kunnen maken. Nogmaals bedankt jongens en ouders, jullie zijn allemaal kanjers geweest. Fijne vakantie en tot 10 augustus op de 1e training.

Elroy van Braam en Dirk van Barneveld

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl