Pupillentrainerscursus Reiger Boys

knvb logoBeste (toekomstige) trainers,

Zoals ieder jaar bij de KNVB academie wordt ook dit seizoen weer de pupillentrainerscursus georganiseerd. Reiger Boys heeft, net als voorgaande jaren, haar faciliteiten ter beschikking gesteld om de cursus bij Reiger Boys te houden. De cursus wordt alleen bij Reiger Boys gehouden bij genoeg aanmeldingen. (Toekomstige) trainers van Reiger Boys kunnen de cursus zonder kosten volgen onder leiding van een professionele KNVB trainer.

Wat houdt de cursus in?
Het is een opleiding van 10 avonden van 19.00 – 22.00 uur waarin een gedeelte theorie wordt gehouden en een deel praktijk. De Jeugdige voetballers zijn in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. Tijdens de cursus Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunnen leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven. Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers. De inhoud komt overeen met die van de F-, E-, en D-modulen. Het cursusmateriaal zoals DVD’s en boeken worden ook aangeboden.

Mocht je interesse hebben in de cursus meld je dan aan via de KNVB (klik hier). Graag ook een bericht van je aanmelding aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alex Verkooijen

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl