De hernieuwde kennismaking met de 2e klasse is voor het eerste elftal van Reiger Boys niet goed afgelopen. Tijdens de seizoensopening op Sportpark Drieburg te Amsterdam bleek DVVA te sterk voor de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen. De Amsterdammers worden door velen ingeschat als een van de kanshebbers voor de hoogste plaatsen in 2A, maar toch gaf Reiger Boys in de eerste helft goed partij.

Op schlemielige wijze moest men echter toch een 1-0 achterstand bij rust accepteren. De tweede helft was nauwelijks op gang toen de thuisploeg voor een tweede maal scoorde, en deze goal kwam als een mokerslag aan bij de geel-zwarten. DVVA liep verder uit, en ondanks een kopdoelpunt van Ilco van der Hel diende men een 4-1 nederlaag te incasseren.

UITSLAGEN 1e SPEELDAG 2e KLASSE A

DVVA - Reiger Boys (4-1)
FC Castricum - BOL (5-0)
EDO - AMVJ (2-1)
EVC - Monnickendam (2-3)
SV Overbos - Marken (0-2)
ZOB - HBOK (3-1)
OSV - AFC (1-0)

De komende twee weken speelt Reiger Boys 1 twee keer thuis. Op zaterdag 19 september is de derby tegen BOL, maar daarvoor op zaterdag 12 september ontmoet men eerst het Haarlemse EDO. Aanvang van beide wedstrijden is om 15.00 uur op Sportlandgoed De Wending dus kom gerust ons vlaggenschip steunen.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!