Reiger Boys MB1 – Always Forward MB1 9-0

De eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Always Forward. Waar staat het team nu echt, na een aantal heel gemakkelijk gewonnen bekerwedstrijden? Het antwoord op deze vraag werd niet echt gegeven, want Reiger Boys was zo dominant dat de wedstrijd zich grotendeels op de helft van Always Forward afspeelde. Met gevarieerd aanvalsspel werd meteen vanaf de aftrap naar een gaatje in de verdediging van Always Forward gezocht. Dat gaatje werd al na 4 minuten gevonden, toen Manon bij een aanval over links Judith (de Bruin) bereikte, die feilloos in schoot: 1-0. Acht minuten later was het Fiore, die een eigen inzet aanvankelijk gestopt zag door de keepster, maar snel reagerend de terugstuitende bal zelf in het doel kopte voor de 2-0.

Nog geen minuut daarna begon Anika aan een lange rush over het halve veld en bekroonde die met een fraaie goal (3-0). De 4-0 kwam van de voet van een verdedigster, Anne, die met een verwoestend afstandsschot scoorde. Het was ook tekenend voor de wedstrijd dat verdedigsters mee naar voren konden. Ashley was aan de linkerkant bij menige aanval betrokken, terwijl Judith (Kouwen) zowel aan de linker- als aan de rechterkant haar voetbalinzicht liet zien. Jitske en Tessa konden afwisselend vanuit het centrum van de verdediging mee naar voren, terwijl de ander dan ‘het fort bewaakte’. Joyce werd, zeker in de tweede helft, eigenlijk niet echt beproefd en is bezig om het vak van ‘keepster in de zone-verdediging’ uit te vinden, waarbij haar zone zo ongeveer de hele eigen helft is. In de 21-ste minuut scoorde Manon de 5-0 op een goede assist van Zoë. Op slag van rust zette Manon de 6-0 ruststand op het bord, onder toeziend oog van de geblesseerde Laura en Kelly. Chabeli had een vervoersprobleempje en kon tot haar spijt niet aanwezig zijn.

In de tweede helft ging Reiger Boys onverdroten door. Al na een paar minuten tekende Valerie de 7-0 aan. Daarna volgde een periode waarin vele kansen werden gecreerd, maar waarin niet werd gescoord. Schoten van Fay, Manon, Anne en Jitske gingen net naast of over. Goed combinatie voetbal leverde kansen voor de goal op voor Zoë en Fay, die helaas net niet in goals werden omgezet. Tegen het einde van de tweede helft kwam de productie weer op gang. Judith (de Bruin) onderschepte de bal en zette Zoë voor de goal vrij, die wel raad wist met zo’n kans: 8-0. Pal voor het einde bereikte Fiore met een schitterende crosspass de op volle snelheid liggende Judith (de Bruin), die met een punter de 9-0 eindstand bepaalde.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl