Voorbeeld RB clubcard 4Sinds kort hebben wij een nieuw kassa systeem in de kantine, geleverd door Le Credit Sportif. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem. De ervaring met het nieuwe systeem is positief. Met de komst van het nieuwe kassa systeem introduceren wij ook de Reiger Boys clubcard. Met deze kaart kun je vanaf nu nog makkelijker afrekenen aan de bar. De Reiger Boys clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je kantine-uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan met je gewone PIN-pas, de Reiger Boys Clubcard (met voldoende saldo) en met contant geld. Het ‘opladen’ van de Reiger Boys Clubcard kan thuis of met je mobiel met iDEAL.

De Reiger Boys Clubcard wordt beschikbaar gesteld aan alle Reiger Boys leden vanaf de D-pupillen en de medewerkers. Daarnaast zal de Reiger Boys Clubcard de welbekende koffiekaart voor de medewerkers gaan vervangen. Het tegoed van de koppen koffie wordt simpelweg op de kaart geboekt en kan gedurende het seizoen worden besteed.

De Reiger Boys Clubcard is voor de komende drie jaren gesponsord door Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn een product van de Burg Groep met het hoofdkantoor en een productielocatie in Heerhugowaard.

Kijk voor meer informatie op de Reiger Boys clubcard pagina

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl