koffie kopSinds enkele jaren ontvangen de vrijwilligers van onze vereniging een koffiekaart waarmee ze een kopje koffie of thee kunnen afrekenen in de kantine voor of na een training of wedstrijd. Met ingang van dit seizoen wordt deze (knip)kaart vervangen door de Reiger Boys clubcard. Zodra de vrijwilliger zijn persoonlijke Reiger Boys clubcard heeft afgehaald en geregistreerd zal binnen enkele dagen het "koffie tegoed" op de kaart worden bijgeboekt. Het afrekenen gaat dan vervolgens heel eenvoudig, na de bestelling wordt de Reiger Boys clubcard aan de kantinemedewerker overhandigd en het saldo van de bestelling van de kaart afgeboekt.

Het is echter wel van belang dat de vrijwilliger ook bekend is met zijn functie of rol bij de vrijwilligerscoordinator. Indien dit niet het geval is kan het "koffie tegoed" niet worden geboekt door de penningmeester. Wil je weten of je bekend staat als vrijwilliger? Controleer dan de pagina "Contact of wie is wie" of "Teams seizoen 2015-2016".

Vervul je wel een rol maar sta je niet op deze pagina's? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over de Reiger Boys clubcard, kijk dan hier.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!