rbnieuw2Met de huidige stand van zaken is het na 31 oktober 2015 niet meer mogelijk om ontvangstdienst te hebben op de zaterdagochtend. Hier dupeert men een groot deel van de aller jongste leden en de uitstraling van de club. Om dit op te vangen heeft het bestuur besloten de volgende elftallen ontvangstdiensten te laten draaien: Heren 2, Heren 3, Vrouwen 1, Junioren A1 en Meisjes MA1.

Met een totaal 80 spelers/speelsters moet dit opgevangen kunnen worden. Vanaf 31 oktober 2015 tot 28 mei 2016 zijn er totaal circa 30 x zaterdagochtend om de ontvangstdienst te bemannen. Men draait één zaterdagochtend met 2 spelers/speelsters vanuit je eigen team. Met andere woorden maximaal 60 spelers/speelsters.

Men kan ruilen in je eigen elftal door middel van bijvoorbeeld de groeps whatsapp of SMS bericht maar zorg voor vervanging zodat je speelmaatje er niet allen voor staat.

Je staat 1 x per seizoen, maximaal ± 3,5 uur. Als selectiespeler/speelsters krijg je al extra faciliteiten aangeboden van de club. We zijn van mening dat we dan ook iets terug mogen verwachten. Daarnaast kan de vrijwilligersbijdrage terug verdiend worden.

Bij algehele afgelasting of bij twijfel, kijk dan op de website www.reigerboys.nl

Wij hopen op begrip van jullie kant.

Namens bestuur alvast bedankt.

Wil Verkooijen
Bestuurslid algemene zaken

Lees hier het volledige artikel