Eredivisiekraker tijdens "Avondje Reiger Boys Zaalvoetbal"

Zaal 271115Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zaalvoetbal organiseert komende vrijdag 27 november in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard weer een avondvullend programma. Liefst drie wedstrijden worden er die avond gespeeld met als absolute kraker de strijd tussen de nummers 1 en 2 van de Eredivisie Vrouwen.

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 is tot nu toe aan een sterk seizoen bezig in de Eredivisie. Toch moesten de dames van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo afgelopen vrijdag de tweede nederlaag van dit seizoen slikken toen in Apeldoorn Pro Futsal Club met 2-1 te sterk was. Door dit resultaat kon Pernis in punten langszij komen, en laat dit nu net de komende tegenstander zijn voor de Heerhugowaardse ploeg.

Aangezien het tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop is zal deze wedstrijd bepalen wie van de twee ploegen zich tot winterkampioen mag kronen. Uiteraard is dit een prijs zonder waarde omdat aan het eind van het seizoen de beste vier ploegen van de competitie via de play-offs zullen uitmaken wie er kampioen van Nederland wordt. Desondanks zullen beide ploegen voor de winst gaan, en dus zijn alle ingrediënten voor een spannend avondje zaalvoetbal aanwezig. De eredivisiekraker Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1-Pernis VR1 begint vrijdag om 21.15 uur in Waardergolf waar de toegang gratis is.

De echte liefhebbers kunnen evenwel eerder terecht in de Heerhugowaardse sporthal want er zullen die avond vanaf 19.00 uur nog twee teams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau in actie komen. Allereerst de C1 dat nog mee strijdt om het kampioenschap in de 1e klasse en vrijdag in een echte Waardse derby KSV C3 ontvangt. Heren 1 promoveerde afgelopen seizoen uit de 2e klasse en behaalde in de 1e klasse tot nu toe acht punten uit evenveel duels. Een overwinning tegen het laag geklasseerde Alpha Tours kan een mooie sprong in het stand betekenen.

Het complete programma voor het "Avondje Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Zaalvoetbal" is als volgt:

VRIJDAG 27 NOVEMBER
19.00 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau C1-KSV C3
20.00 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 1-Alpha Tours 1
21.15 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1-Pernis VR1

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl