rbnieuw2Op zaterdag 2 januari as komen een aantal gerenormeerde voetbaljeugdopleidingen met hun beste spelers uit het geboortejaar 2006 naar de Mijse-Sporthal in Schermerhorn voor het Indoor Toptalent Tournament (ITT).

Op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar zullen tussen 14.00 en 18.00 uur de topteams van PEC Zwolle, FC Volendam, ATC’65 (jeugdhofleverancier van FC Twente) uit Hengelo en Reiger Boys uit Heerhugowaard de strijd gaan aanbinden met elkaar en met de ITT All Stars, een selectie van de beste jeugdzaalspelers uit geheel Noord-Holland.

Om 14.00 uur zal het toernooi geopend worden met een korte ceremonie waarin de diverse teams aan het publiek zullen worden voorgesteld. Vervolgens zullen de teams een halve competitie afwerken met steeds wedstrijden van 18 minuten, waarna de nummers 1 en 2 van de eindstand in de finale (aanvang ca.17.15 uur) zullen gaan uitmaken wie er met de door Profile Tyrecenter Kossen uit Alkmaar beschikbaar gestelde wisselbeker naar huis zal gaan.

Tevens zal bij de prijsuitreiking een technische commissie van wijze voetbalmannen, bestaande uit Jan Schreuder (oud-profvoetballer) en oud-keeper Jaap Kossen prijzen uitreiken aan de beste veldspeler en aan de beste keeper van het toernooi.

Wilt u gelijk in in het nieuwe jaar genieten van leuk en sportief topjeugdzaalvoetbal, kom dan op 2 januari as naar de Mijse-Sporthal, Oostmijzerdijk 4, 1636 WC in Schermerhorn.

De toegang is gratis !