Algemene Leden Vergadering

rbnieuw2De Algemene Leden Vergadering zal worden gehouden op maandag 25 januari 2016, aanvang 20.00 uur.

Conform artikel 15 van de statuten brengt het bestuur binnen 6 maanden na afloop van het verenigingsjaar op een algemene vergadering zijn jaarverslag uit en doet onder overlegging van een balans, staat van baten en lasten, rekening en verantwoording over zijn het in het afgelopen boekjaar gevoerde bestuur. De uiterste datum is daardoor 31 december 2015.

Door omstandigheden zijn wij als bestuur niet in staat geweest om aan deze verplichting te voldoen binnen de gestelde termijn. Formeel zou een verlenging van deze termijn door de algemene vergadering moeten worden gegeven. Het bestuur vraagt om begrip voor de ontstane situatie en wil door deze mededeling, zonder toestemming van de algemene vergadering voor verlenging, gebruik maken van de mogelijkheid om het jaarverslag na de uiterste datum uit te brengen.

Het definitieve jaarverslag is beschikbaar op 6 januari 2016. Het volledige jaarverslag is op te vragen bij de penningmeester via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vragen over het financiële jaarverslag kunnen via het bovenvermelde e-mailadres ingediend worden. Specificaties van de met betrekking tot financiële posten zijn beschikbaar. Vragen uiterlijk woensdag 20 januari 2016 inleveren i.v.m. de beantwoording voor de datum van de ledenvergadering.

Namens het bestuur

Ben Rietveld
Voorzitter

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl