Nieuwjaarswedstrijden en nieuwjaarsreceptie

211Zondag 3 januari zijn de nieuwjaarswedstrijden gespeeld en is de nieuwjaarsreceptie gehouden. Door Diane en Paul zijn verschillende foto's gemaakt die hier zijn te bekijken of te downloaden.

De speech van voorzitter Ben Rietveld is nog eens na te lezen.

Beste sportvrienden,

Namens het bestuur heet ik u van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie. Allereerst wil ik u de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen. Ik wens een ieder een goede gezondheid toe.

Ik wil mijn speech niet te lang houden, maar wil toch even een aantal zaken met u delen.

  • Vanmiddag zijn de traditionele Nieuwjaar wedstrijden gehouden. Voorafgaand aan deze wedstrijden is er een lunch gehouden met genodigden. Ik wil hierbij Peter en Hans bedanken voor het organiseren van de Nieuwjaars wedstrijden. De lunch vooraf was wederom goed verzorgd. De mensen van de kantine enorm bedankt.

  • Het jaar 2016 zal een spannend jaar worden. De doelstelling bij onze 2 vlaggenschepen is handhaving. Heren 1 in de 2e klasse en Vrouwen 1 in de hoofdklasse. Handhaving is van groot belang om onze jeugd een sportieve toekomst te kunnen geven. De jeugd begint aan de deur te kloppen. We moeten deze ontwikkeling koesteren en bewaken.|

  • Onze club heeft op dit moment bijna 1100 spelende leden. Deze spelers zijn ondergebracht in 70 teams. De club begint steeds meer of een bedrijf te lijken. Een goede organisatie is dan ook van wezenlijk belang. De club groeit en de organisatie moet meegroeien. Er is een werkgroep opgericht om de totale organisatie tegen het licht te houden. We komen nog veel vrijwilligers tekort. Tevens moeten we de juiste mensen op de juiste plek zien te krijgen. De werkgroep gaat tevens van iedereen taak- functieomschrijvingen maken. Van de voorzitter tot de kantinemedewerker. Het blijkt een aardige klus te zijn. De komende maanden zullen wij de resultaten naar buiten gaan brengen.

  • Door drukke omstandigheden is het helaas niet gelukt om nog voor het einde van het jaar de Algemene Leden Vergadering te houden. De vergadering is nu vastgesteld op maandag 25 januari.

  • Vorig jaar zijn we rond deze tijd begonnen met de gedragscodecommissie. Helaas blijkt het nog regelmatig nodig dat de commissie onze leden tot de orde moet roepen.

  • Vandaag zullen wij wederom een jubilaris in midden. Jan Pluister is al 25 jaar lid van onze vereniging. We zullen Jan zo direct in het zonnetje zetten.

  • Maar eerst wil ik, tot slot van mijn toespraak, graag namens het bestuur met jullie het glas heffen. Ik wens iedereen een sportief, maar vooral gezond 2016 toe.

Namens het bestuur,
Ben Rietveld, voorzitter

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl