mijnlcsDe manier waarop gebruikers inloggen in MijnLCS (voor het beheer van de Reiger Boys clubcard) gaat veranderen. Na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord, wordt de gebruiker begeleid om de gebruikersnaam om te zetten naar een e-mailadres.

Het voordeel van deze wijziging is dat het onder andere mogelijk wordt om verschillende gebruikers aan elkaar te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld rekeningen van kinderen beheren. Ook wanneer je bij verschillende verenigingen rekeningen hebt, kun je deze onder één e-mailadres beheren.

Hoe zet ik mijn gebruikersnaam om naar een e-mailadres?

  1. Login met je bestaande gegevens. Ga naar www.mijnlcs.nl en vul je bestaande inlognaam en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

  2. Gegevens invoeren en bevestigen. Het bij ons bekende e-mailadres wordt getoond. Vervolgens voer je je nieuwe wachtwoord en overige gegevens in. Hierna ontvang je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Wanneer het e-mailadres geverifieerd is kun je met de nieuwe gegevens (e-mailadres en wachtwoord) inloggen.

  3. Extra gebruikers koppelen (indien gewenst) Wanneer je meerdere gebruikers in ons systeem hebt staan (bij dezelfde club of bij een andere club) dan kunnen die gekoppeld worden aan je account. Gebruikers die met hetzelfde e-mailadres in ons systeem staan, worden automatisch getoond. Andere gebruikers kun je koppelen via de knop ‘Selecteer een account’, die je ook vindt onder de knop 'Instellingen'.

Mocht je vragen hebben over de update, mail dan je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Reiger Boys clubcard, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij ligt dan spoedig voor je klaar.

Voorbeeld RB clubcard 4 Advertentie Groenland

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!