rbnieuw2Corina Dekker starte bij Reiger Boys op het moment dat er sprake was van een flinke wisseling in de vrouwenselectie van de Heerhugowaarders. Er bleef 1 selectieteam over uitkomende in de hoofdklasse. Reiger Boys en Corina Dekker hebben dezer dagen in goed overleg besloten het contract niet te verlengen. Er wacht nog een zware tweede helft voor de Heerhugowaardse vrouwen. Het streven is er op gericht om zo hoog mogelijk te eindigen, en trachten te handhaven.

 

We zullen met z’n allen er voor blijven vechten om dit resultaat te behalen. Verder verwachten wij dat vanuit de jeugd de komende jaren weer voldoende doorstroom gaat plaatsvinden om de vereniging te voorzien van kwaliteit. Onze jeugdteams MA1, MB1 en MC1 spelen allemaal op het hoogste niveau en dat is de basis om verder te komen.

Voor komend seizoen is Reiger Boys dus op zoek naar een nieuwe, ambitieuze trainer voor komend seizoen. Natuurlijk zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd om zelf contact op te nemen met de club. Dat kan via Pattry Blok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl