rbnieuw2Corina Dekker starte bij Reiger Boys op het moment dat er sprake was van een flinke wisseling in de vrouwenselectie van de Heerhugowaarders. Er bleef 1 selectieteam over uitkomende in de hoofdklasse. Reiger Boys en Corina Dekker hebben dezer dagen in goed overleg besloten het contract niet te verlengen. Er wacht nog een zware tweede helft voor de Heerhugowaardse vrouwen. Het streven is er op gericht om zo hoog mogelijk te eindigen, en trachten te handhaven.

 

We zullen met z’n allen er voor blijven vechten om dit resultaat te behalen. Verder verwachten wij dat vanuit de jeugd de komende jaren weer voldoende doorstroom gaat plaatsvinden om de vereniging te voorzien van kwaliteit. Onze jeugdteams MA1, MB1 en MC1 spelen allemaal op het hoogste niveau en dat is de basis om verder te komen.

Voor komend seizoen is Reiger Boys dus op zoek naar een nieuwe, ambitieuze trainer voor komend seizoen. Natuurlijk zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd om zelf contact op te nemen met de club. Dat kan via Pattry Blok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!