Zaalvoetbal RB TrefferAl sinds enige jaren is bij voetbalvereniging Reiger Boys de zaalvoetbaltak een “groeibriljant". Bij de jeugd en de senioren, mannen en vrouwen is er sprake van voortdurende groei van het aantal leden. Dit komt omdat we heel bewust veel aandacht besteden aan de groei in prestaties van de selectieteams. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de recreatieve teams. Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau wil zich duidelijk profileren als een gezellige, laagdrempelige vereniging, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Populair bij jongeren
Zaalvoetbal mag zich verheugen in een toenemende belangstelling van de jeugd. Die groeiende populariteit is onder andere te danken aan het straatvoetbal dat steeds meer gespeeld wordt. Op pleintjes en de hier en daar fraai aangelegde “panna”-veldjes. Het goochelen met de bal en de daarmee gepaard gaande technische hoogstandjes spreken vooral de jeugd aan. Bij Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau is er voor de jongeren volop gelegenheid om hun kunsten te vertonen in de zaal. Samen met leeftijdsgenoten.

Prestaties selectieteams
De club is momenteel bezig om de ideale omstandigheden te scheppen voor de prestatiegerichte voetballers die zo hoog mogelijk willen spelen in competitieverband. De ambitie is om, mede met behulp van sponsoring van Treffer Uitzendbureau, het hoogst haalbare niveau in Nederland te bereiken. Dat dat geen loze kreet is, mag blijken uit het feit dat het eerste vrouwenteam nu al in de landelijke Eredivisie speelt. Het eerste mannenteam komt uit in de eerste klasse van de regionale competitie. Verder zullen wij aanstaand seizoen gaan deelnemen in de meisjes eredivisie onder 18 jaar.

Ook recreatief
Naast het streven naar het hoogste mogelijke hecht de club ook veel waarde aan de recreatieve teams. Zij bepalen voor een flink deel de sfeer in een vereniging en kunnen op een lager niveau minstens evenveel plezier beleven aan hun sport als de “fanatiekelingen”. Ook bij de recreanten ziet men bij Reiger Boys een duidelijke groei. De vereniging verwacht voor het komende seizoen een flinke uitbreiding van het aantal teams.

Nieuwe leden van harte welkom
Om liefhebbers van de zaalvoetbalsport -jong en oud, man en vrouw- de kans te bieden om in teamverband te spelen, biedt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau belangstellenden de gelegenheid om zich als lid aan te melden. Ook complete teams kunnen zich inschrijven. Informatie is te vinden op de website www.reigerboys-zaalvoetbal.nl Aanmelden kan eenvoudig door hier te klikken. Voor aanmelding van complete teams en meer informatie kunt uw een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl