Reiger Boys MA1 kampioen 2015 2016Ondanks dat het met vrouwen 1 dit jaar wat moeizaam gaat, draait de jeugdafdeling bij Reiger Boys op volle toeren en is er binnen Reiger Boys dus geen reden voor paniek. Het vertrek van een groot aantal speelsters vorig seizoen als gevolg van verhuizing, studie, degradatie en als gevolg daarvan wat onvrede, vang je uiteraard niet zo makkelijk op. De huidige, jonge selectie valt dan ook niets te verwijten en de club heeft dan ook het vertrouwen dat het tij zal keren. De MA1 en MB1 zijn vorige week zaterdag beide kampioen geworden in de hoofdklasse en de MC1 strijd ook nog volop mee voor het kampioenschap.

Met het aanstellen van Cor Smit als nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen 1 heeft de club een ambitieuze en vooral heel positieve trainer binnen gehaald. Vanuit welke klasse hij ook gaat beginnen, hij heeft er het volle vertrouwen in dat hij Reiger Boys weer op de kaart gaat zetten. Met de speelsters van de huidige selectie die weer willen bouwen aan iets moois en de talenten vanuit de jeugd zal er geleidelijk weer een stap omhoog worden gezet. Het doel is om in het komende seizoen weer met plezier en goed voetbal de weg omhoog in te slaan.

Het seizoen erop komt er weer een groot aantal talenten door en is het wellicht mogelijk om wederom een tweede team in de competitie te zetten. Kortom Reiger Boys heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks dat blijft Reiger Boys op zoek naar nieuw talent voor zowel de damesselectie als de diverse jeugdteams. Ben je enthousiast geworden, en ben je talentvol, meld je dan aan voor de open trainingen bij Reiger Boys, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Reiger Boys MA1 kampioen 2015 2016 014 230416

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl