H1 070516Komende zaterdag speelt Reiger Boys tegen FC Castricum. Vanwege het Internationale jeugdtoernooi speelt de formatie van coach Marc van Wonderen op het complex van Kolping Boys, aftrap 14.30 uur. Het wordt een wedstrijd waarin het doel glashelder is, namelijk winnen van FC Castricum. Dat het geen gemakkelijke opgave is dat mag duidelijk zijn, maar daar laat Reiger Boys zich niet door uit de weg slaan. Reiger Boys kan terugkijken op twee zure wedstrijden. Zowel Overbos als DVVA wist in de slotfase de winnende te scoren. Het leverde Reiger Boys, naast twee verliespartijen, een flinke kater op.

Doordat concurrent EVC afgelopen zaterdag ook verloor is Reiger Boys niet gedegradeerd en mag de ploeg dus nog hopen op een plek in de nacompetitie. Dan naar de tegenstander van komende zaterdag, FC Castricum. De ploeg kende een slechte eerste seizoenshelft waarin slechts zeven punten werden behaald. Na de winterstop kwam Jamal Yahiaoui aan het roer en werden de resultaten beter. Sinds januari verloor de ploeg slechts eenmaal en pakte het achttien punten. Een knappe prestatie waardoor directe degradatie niet meer aan de orde is voor de ploeg uit Castricum.

De bezoekers van zaterdag willen zich graag handhaven, en het liefst zonder nacompetitie te spelen. Daarom is een overwinning zaterdag zeer gewenst. Een wedstrijd waarbij beiden teams een overwinning nodig hebben. Voor Reiger Boys zou het doek kunnen vallen, maar de ploeg zal strijden tot de laatste minuut. Steun Reiger Boys vanaf 14.30 uur op het complex van Kolping Boys.

(BRON: Heerhugowaard A Life)

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

VL logo groot


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl