Aike VerschoorAaike Verschoor de aanvoerster van Telstar gaat de Witte Leeuwinnen verlaten en maakt de overstap naar Reiger Boys. Aaike gaat op het veld samen met trainer Cor Smit proberen de weg omhoog te vinden na de degradatie dit seizoen uit de Hoofdklasse. Ook in de zaal keert Verschoor terug en gaat spelen bij Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau. Verschoor kwam in de zaal eerder uit voor Watervogels.

Belangrijkste reden van haar overstap is start en snelle groei van haar onderneming Fit4Lady wat spelen op het hoogste niveau van Nederland steeds lastiger maakte. Daarnaast is ze woonachtig in Heerhugowaard en dus is de stap naar Reiger Boys een logische.

Voor Reiger Boys is de integratie met veld -en zaalvoetbal steeds belangrijker aan het worden. Talentvolle speelsters willen namelijk beide voetbal varianten kunnen spelen en dit wordt nu volledig mogelijk gemaakt bij Reiger Boys. Verder gaan de veld -en zaalafdeling samenwerken op gebied van verzorging, talentenontwikkeling en scouting. Samenwerken aan de toekomst is samen groeien.

Met de komst van Aaike komt er een brok ervaring bij de club en hoopt Reiger Boys dat meer dames de overstap maken richting de vereniging. Meiden die de overstap ook willen maken kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit geldt zowel voor veldvoetbal als zaalvoetbal.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl