“Vrienden van Reiger Boys”sponsoren spelers- en supportersbus

BusDe mannen van het tweede elftal zijn bezig een opmerkelijke prestatie neer te zetten. Het team, inclusief de trainer en begeleiders, werd vorig seizoen al kampioen en heeft nu wederom een gerede kans om een klasse hoger te gaan spelen. Zaterdag 11 juni vindt de finale plaats van de nacompetitie op neutraal terrein. De tegenstander is OSV 2, een goede bekende die ons tweede team ook in de reguliere competitie tegenkwam. De plaats van handeling is het terrein van SV De Rijp.

Flink wat enthousiaste supporters waren afgelopen zaterdag (4 juni) getuige van de uitschakeling van Overbos 2 uit Hoofddorp door Reiger Boys 2. Weliswaar verloren de geelzwarten met 1-2, maar de uitwedstrijd hadden zij ruim gewonnen, met 7-2. Om de finale extra cachet te geven en de vele supporters plus de spelers en begeleiding te laten weten dat wat extra steun net de doorslag kan geven, hebben “De Vrienden van Reiger Boys” toegezegd dat zij de bus zullen sponsoren.

De wedstrijd begint om 12:30 uur en de bus vertrekt om 11:00 uur. Er zijn nog een aantal plekken in de bus beschikbaar. Wie mee wil kan bellen of mailen met Nico de Krijger via 06-21832304 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit snel wat vol = vol. Zodra de bus weer terug is op sportpark de Wending zal de kantine geopend zijn.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl