Teams RBO10 11 podiumAfgelopen weekend was het eindelijk zover. We mochten de Afsluitdijk over om een internationaal toernooi te spelen. Friesland, dat is al aardig richting Internationaal, maar er deden ook teams mee vanuit Duitsland en België. Vrijdag kwamen de meeste spelers al aan in de hostel in Grou, waar we tot en met zondag ons “kamp” zouden opslaan. Zaterdagochtend om 9 uur werd de openingsceremonie gehouden met het hijsen van de vlaggen en het Friese “volkslied”.

IMG 4171Zaterdag 21 januari; waar de rest van Nederland nog in zijn bed lag omdat bijna overal in het voetbal was afgelast had Reigerboys O8-2 zijn eerste echte competitie wedstrijd op een “groot” veld uit in Schoorl tegen Duinrand S O8-2 om 09:00. Met veel strijd en passie wisten de mannen de wedstrijd met 2-1 te winnen. Een voorbode van een prachtig verlopen voorjaarsseizoen. Met 12x winst, 1x verlies (die vergeten we gewoon ), 91 doelpunten voor en maar 9 tegen is het team afgetekend kampioen geworden in de 1e klasse. Een wereld prestatie!

De meiden van Reiger Boys MO19 hebben een fantastische prestatie geleverd door op het Internationale (senioren) Vrouwen Toernooi van Gramsbergen de tweede plaats te veroveren. In de finale verloren zij pas na shootouts van zondag hoofdklasser Maarssen. Het voortreffelijk georganiseerde toernooi in Gramsbergen bestaat uit drie zelfstandige toernooien: het A-toernooi voor topklasse, hoofdklasse en eerste klasse teams, het B-toernooi voor tweede en derde klasse teams en het C-toernooi voor de laagste klassen. Reiger Boys MO19 kwam uit in het B-toernooi en dat was een uitstekende kans om kennis te maken met het senioren voetbal en te kijken waar ze staan tov van teams uit de tweede en derde klasse.

RB 016 2 070617aHet Pinksterweekend werd door O16-2 benut om deel te nemen aan een alleraardigst toernooi in Duitsland bij gastheer SC Bayer 05 Uerdingen. De wat oudere Reiger Boys leden herkennen ongetwijfeld deze oldschool vereniging die in 1986 nog als 3e eindigde in de Bundesliga en een jaar eerder de Duitse Beker (DFB Pokal) wist te winnen. Mooi waren ook wedstrijden van Uerdingen tijdens de Europa Cup 2 halve finale tegen Atletico Madrid en in 1987 tijdens de 3e ronde UEFA Cup tegen het toen ook al sterke Barcelona.

RKAV Volendam 3 Reiger Boys 2 12Voor Heren 2 zit het seizoen er op. Na twee promoties op rij is het de ploeg van trainer/coach Jordy van Eekelen niet opnieuw gelukt om te stunten in de nacompetitie. Na de 1-0 zege van afgelopen zaterdag op RKAV Volendam 3 werd er dinsdagavond in het vissersdorp met 3-1 verloren, ondanks een 0-1 voorsprong bij rust (doelpunt Dave van Dekken). Helaas, maar desalniettemin mogen de mannen van Reiger Boys 2 trots zijn op hun prestaties om na twee promoties ook in de reserve 2e klasse tot het eind toe mee te strijden om de prijzen. Meer wedstrijdfoto's zijn hier te bekijken: https://www.facebook.com/pg/dpsportfoto/photos/?tab=album&album_id=1396023863825991

IYT 16 9 scherm 2017

Tijdens het Internationaal Jeugd Toernooi is voor spelers, begeleiders, bezoekers en thuisblijvers de volgende informatie online beschikbaar.

  • Wedstrijdprogramma inclusief standen en uitslagen (klik hier). Tevens zichtbaar op de schermen begane grond en kantine.
  • FaceBook pagina (klik hier).
  • Programmaboekje digitaal (klik hier). Tevens in gedrukte vorm gratis beschikbaar op vele plekken binnen en buiten.

In de kantine en het bordes kan gratis gebruik gemaakt worden van het KPN wifi. Inloggen door KPN te selecteren als draadloos netwerk, start de browser en volg de instructies op de inlogpagina.

MO19 kampioenNet als vorig seizoen kampioen in de Hoofdklasse, toen bij de MO17. En net als vorig seizoen ongeslagen. Van de 20 competitie wedstrijden werden 17 gewonnen en werd er 3 keer gelijk gespeeld. Dat alles met klinkende doelcijfers: 97 doelpunten voor en 22 doelpunten tegen. Vaak met oogstrelend aanvalsspel, soms, als het nodig was, door hard werken. Hard werken voor elkaar, want elke wedstrijd stond er één team, gesmeed door beide coaches, Robert en Suzanne.

Reiger Boys VR1 The Knickerbockers VR1 9De vrouwen van Reiger Boys hebben nog steeds kans om binnen een jaar terug te keren in de hoofdklasse. In de eerste ronde van de nacompetitie werd The Knickerbockers uit Groningen vrij simpel opzij gezet. Na de 0-3 uitoverwinning van verleden week bleek de ploeg van trainer Cor Smit ook in eigen huis te sterk (2-0). In de finale zal Reiger Boys uitkomen tegen het Utrechtse Odysseus '91.

JO11 7 kampioenVandaag zijn onze jongens kampioen in hun poule geworden na een fenomenale wedstrijd, waarbij een achterstand van 3-1 goed gemaakt werd tot een 4-3 overwinning!! De laatste 2 goals gingen er in de laatste 5 minuten in. Zelfs regen en hagel weerhield de supporters aan de kant er niet van om de goals erin te schreeuwen. Weergaloos was dan ook de gelijkmaker van Reiger Boys, de hoop was terug gekeerd nadat menigeen de wedstrijd al als verloren beschouwde. Nadat in de laatste 2 minuten een fantastisch schot van afstand in het doel terecht kwam, was de ontlading bij onze spelers dan ook groot. Onze kampioenen hebben dan ook terecht gewonnen! Met dank aan onze coach Serdal en trainer Frank Namens alle trotse ouders van de jongens van JO11-7

RB JO11 1 aUiteraard wisten de spelers het al lang, maar vanavond kreeg Reiger Boys JO11-1 op officiële wijze in de bestuurskamer te horen dat zij op 27 mei onze vereniging mogen vertegenwoordigen op het 8th Reiger Boys International Youth Tournament. Hierbij kregen zij onder meer te horen dat zij zijn ingedeeld in een poule met de Engelse topclub Tottenham Hotspur en kregen zij allen het officiële programma, die net van de drukker af kwam, in handen. Voorzitter Ben Rietveld benadrukte dat presteren tijdens een dergelijk toernooi belangrijk is, maar dat zij boven alles moeten genieten van het feit dat zij dit mogen meemaken. Na afloop ging het team vanzelfsprekend nog even met de wisselbeker op de foto.

Team Reiger BoysVijf talenten van Reiger Boys, uitkomend in de JO11, waren dinsdagavond te gast op het gemeentehuis van Heerhugowaard. Hier was de huldiging van de plaatselijke sportkampioenen en aangezien Dave, Jesper, Sem, Thijs en Darren in juni 2016 de Nederlandse titel op het NK Straatvoetbal wisten te pakken kregen ook zij een uitnodiging. Tijdens de finale van het NK Straatvoetbal in Rotterdam wisten de jongens kampioen te worden in de categorie t/m 9 jaar door in de finale van een Limburgs team te winnen (3-1). Tijdens de huldiging op het gemeentehuis werden de prestaties van deze talenten nog eens extra onder de aandacht gebracht door loco-burgemeester Leo Dickhoff.

Reiger Boys JO13 1 Schagen SRC JO13 1 39Afgelopen zaterdag werd de JO13-1 in eigen huis kampioen van de 1e klasse en promoveert daarmee naar de hoofdklasse. De ploeg van trainer/coach Thomas Bart deed dit in een duel tegen de enige overgebleven concurrent Schagen/SRC. In een razend spannende wedstrijd kwam Reiger Boys op achterstand, maar wist het in de tweede helft de zege naar zich toe te trekken. Wat volgde was een groot feest op het kunstgrasveld van Sportpark De Wending.

Reiger Boys Kaboutertoernooi 7Afgelopen zondag werd er op ons complex weer het traditionele Kaboutertoernooi gehouden. Behalve al onze eigen kabouterteams deden hier tal van verenigingen uit de regio aan mee. Onder stralende weersomstandigheden werd het een machtig mooi toernooi waar onze fotograaf Paul weer een leuke impressie van maakte. Alle foto's zijn te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1314956315239154

Sarai van der WoudenHallo allemaal, ik ben Sarai van der Wouden! Ik ben 10 jaar en woon samen met mijn vader, moeder en zus Kayla in Heerhugowaard. Sinds een jaar zit ik op voetbal bij Reiger Boys in de M011-1. Mijn zus speelt ook bij Reiger Boys in de M013-1. Hiervoor zat ik op hockey maar na twee jaar wilde ik graag gaan voetballen. Ik heb het heel erg naar mijn zin en ga na de zomer ook door met voetballen. Ik heb heel veel zin in 20 mei, als ik een middag mee mag met de Vrouwen 1.

Groetjes Sarai van der Wouden

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl