jm werktJM Werkt is een kleinschalig en regiogebonden re-integratiebedrijf/jobcoachorganisatie. Zij begeleiden voornamelijk kandidaten met een Wajong en WIA uitkering en hebben ruime ervaring in de begeleiding naar werk en coaching op en rondom de werkplek. De re-integratieconsulenten/jobcoaches hebben allemaal een professionele en gedreven instelling en zorgen voor optimale begeleiding gedurende het hele traject.

JM Werkt levert maatwerk en de wensen van de kandidaat staan centraal, mits deze ook reëel en haalbaar zijn. JM Werkt beschikt over een toegangsovereenkomst IRO’s (Individuele Re-integratieovereenkomsten) en SA trajecten (Sociale Activering) van het UWV en is ook een gecertificeerde jobcoachorganisatie. Kandidaten van JM Werkt waarderen de persoonlijke aanpak, korte lijnen, coaching stijl en resultaten van de begeleiding. De afgelopen 2 jaar lag het uitplaatsingspercentage ruim boven de 80%. JM Werkt is sinds 2010 ook in het bezit van het Blik op Werk keurmerk en scoorde het afgelopen jaar gemiddeld een 8,5 voor klanttevredenheid van zowel klanten als opdrachtgevers.

JM Werkt is gevestigd aan de W.M. Dudokweg 49D en is al enkele jaren sponsor van een Reiger Boys jeugdteam. Dit seizoen Reiger Boys D7. Sinds enkele weken is JM Werkt ook langs het hoofdveld te zien op een 6 meter breed reclamedoek. Kijk voor meer informatie op www.jmwerkt.nl

RB D7 LSVV D4 0  CA43B0B9 DCDD 4DC5 93F9 032AC6DF39A3 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl