Kantine seizoen 2016/2017

rbnieuw2We zijn inmiddels een paar weken onderweg in het nieuwe seizoen en zo zachtjesaan begint het te lopen in de kantine!

Zoals jullie gezien hebben zijn er inmiddels wat veranderingen (veelal op verzoek van jullie) doorgevoerd zoals de bar aan het raam (met dank aan het ‘pimpteam’ de timmermannen Andre, Frans Jan, Mark, Ronald en Marijn) en het TV-scherm (met dank aan Jeroen Eversdijk!), waarop we voetbal uit kunnen en mogen zenden!

Tevens zijn we met het assortiment aan de slag en is er onder andere kleurstofvrije limonade per kan verkrijgbaar, kunnen appels gekocht worden en kan er een pizza besteld worden. Ook de pizza is vers, zonder toevoegingen en in 3 smaken verkrijgbaar.

Natuurlijk zijn we nog op zoek naar versterking voor zowel de keuken, de bar en de koffiecorner. Ook al kun je niet elke 4 weken, geef je op, want ook voor de reservelijst, toernooien en vrijdagavond zijn we nog op zoek.

Het nieuwe Keesteam gaat de draad ook oppakken en 7 oktober zal de eerste keesavond zijn, dus schroom niet geef je op en doe mee!!

Ook dit jaar zullen we tijdens ‘de dubbels’extra lang open zijn en entertainment verzorgen! Dus zet zaterdag 24 september alvast in je agenda!!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl