week van de scheidsrechter posterZoals je ongetwijfeld gehoord zal hebben staat 1 t/m 9 oktober in het teken van de Week van de Scheidsrechter. Reiger Boys en de KNVB willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zowel de KNVB als Reiger Boys willen ieder op hun eigen wijze stilstaan bij de Week van de Scheidsrechter om waardering te laten merken aan al die scheidsrechters die er telkens weer voor zorgen dat er lekker gevoetbald kan worden.

De officiële opening van de Week van de Scheidsrechter is op zaterdag 1 oktober tussen 10.15 en 10.30 uur. Aansluitend wordt er op het KGV een topwedstrijd gespeeld tussen Reiger Boys JO11-1 tegen AFC ’34 JO11-1.

Op zondag 2 oktober organiseert Reiger Boys een brunch voor alle verenigingsscheidsrechters. De brunch wordt gehouden in de kantine van Reiger Boys van 11.30 tot circa 13.00 uur. Via de KNVB zijn we in het bezit gekomen van een aantal toegangsbewijzen voor de wedstrijd Jong Oranje - Jong Turkije. Tijdens de brunch gaan we deze verloten onder de aanwezige scheidsrechters.

Lees ook Stop met het vingertje wijzen uit de Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal

 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl