Dat we het vandaag lastig zouden krijgen wisten we van te voren. Tegen de koploper. Echter, zoals de mannen nu weer aan de wedstrijd begonnen, dan is het bij voorbaat al een verloren partij. Binnen 15 seconden lag de 1–0 er al in en binnen 10 minuten stond het al 4–0. Dirkshorn had niet eens een zo heel goed voetballend team, maar Reiger Boys werd afgetroefd op looplijnen en fysiek geweld. Natuurlijk waren het zo goed als zeker allemaal 2e jaars B-tjes, maar dan nog mag je je niet op alle fronten zo door lopende spelers laten aftroeven. Want ja, meer was het niet. Continu loopactie door Dirkshorn en onze jongens continu achter de feiten aanlopend. Met de rust stond het al 7–0.

In de rust de goede dingen benoemd, want, voetballend waren de jongens niet minder, sterker nog, combinerend waren ze zelfs beter, maar in de omschakeling bij balverlies, walste Dirkshorn er overheen. Natuurlijk misten we Roy, Kay, Koen en Craig en na de rust viel Hicham ook nog uit, maar dat mag geen excuus zijn voor deze uitslag. In balbezit te weinig jongens aanspeelbaar en bij balverlies liepen bijna allen spelers van de tegenstander vrij.

Jongens, vorige week heb ik het ook al aangegeven. Scherp zijn vanaf de eerste minuut is jullie valkuil. Dat zijn jullie dus niet. En, dat begint op de laatste training. Als je daar niet scherp bent, ben je het zaterdag ook niet. En dat is jammer. Want jullie hebben tegen Dirkshorn laten zien dat jullie voetballend echt wat kunnen. Goede opbouw. Goede passing. Alleen, in de omschakeling bij balverlies gaat het mis. Daar is voor Jacob Jan werk aan de winkel.

Niet getreurd jongens. Als jullie de progressie op de training, die Jacob Jan echt wel ziet, doorzetten, komen de punten echt wel. Niet treuren, maar met het hoofd omhoog naar de volgende wedstrijd.

Bertil, bedankt voor het vlaggen.

Langs de lijn.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl