JVC JO17-1 – Reiger Boys JO17-2

Na 2 dramatisch verlopen wedstrijden, vandaag de bekerwedstrijd tegen de nummer 3 in onze competitie. Zonder Wouter, Koen , Quincy en Jamie Shellard, gingen we naar Julianadorp. Voor de wedstrijd heeft Jacob Jan duidelijk gemaakt dat er uit een ander vaatje getapt moet worden anders wordt het een heel vervelend restant van het seizoen. De boodschap was duidelijk. Er werd weer geknokt, alhoewel sommigen nog wat meer zelfvertrouwen mogen hebben. Want jongens, jullie kunnen allemaal voetballen, maar met 100 % inzet komen jullie veel verder. Vandaag was er dan ook meer inzet en dat was aan het spel te zien. Nu was JVC misschien sterker, maar het duurde toch zeker 20 minuten voordat ze wisten te scoren en onze jongens creërden ook kansen, maar scoren lukte niet. Zo gingen we rusten met een 2 – 0 achterstand, maar Jacob Jan zei het in de rust, helemaal niet slecht gespeeld. Hard gewerkt, geknokt, dus progressie in jullie spel.

Na de rust voerde JVC de druk op, maar het stond achterin behoorlijk goed, maar ondanks dat stond het halverwege de tweede helft 5 – 0. Toen gingen de koppies hangen. Terecht. Ondanks de goede inzet toch weer op grote achterstand, is frustrerend. Dat het nog 7 – 0 werd is alleen voor de statistieken interressant.
Jongens, jullie hebben vandaag laten zien dat het anders kan. Hou dit vast, ook al is het vervelend dat er weer verloren is. Maar als jullie doorgaan op de weg die jullie nu zijn ingeslagen, moeten de resultaten beter worden. Maar, het begint op de training. Daar scherp zijn is zaterdag scherp zijn!!!!!

Langs de lijn.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl