Reiger Boys Sporting Andijk 1Zaterdag 12 november was een meer dan uitstekende dag voor Reiger Boys. Op deze dag werd er weer eens een "dubbel" afgewerkt waarbij zowel het 1e vrouwenteam als herenteam in actie kwamen. En met succes, want beide teams wisten de volle winst te behalen.

REIGER BOYS VR1 - DSS VR1 (3-0)

Om 12.30 uur trapten de vrouwen van trainer/coach Cor Smit af voor hun wedstrijd tegen DSS. Een cruciale wedstrijd om mee te doen om de bovenste plaatsen want Reiger Boys stond vooraf 2e op vier punten gevolgd door de Haarlemse formatie op een 4e plaats. Behoudens de openingsfase viel er echter niets op de overwinning van Reiger Boys af te dingen. In de eerste tien minuten kwam de thuisploeg namelijk goed weg toen eerst Zoe van Wijngaarden namens DSS op de paal schoot, en even later keepster Jessica Overtoom handelend moest optreden. Hierna nam de Heerhugowaardse formatie het heft in handen en op slag van rust werd dat beloond. Een prima voorzet van rechtsback Kelly Blankert werd bij de tweede paal door Merel Albertsma verzilverd: 1-0.

Kort na de pauze werd die score verdubbeld door een goal van Chantal Hendriksen en hiermee was de wedstrijd in feite al beslist. Dat was het zeker toen Bonnie Smit in de 74e minuut de 3-0 tegen de touwen kopte, en de uitslag had zelfs nog hoger kunnen oplopen ware het niet dat het schot dat aanvoerster Aaike Verschoor van zo'n 30 meter afvuurde op de lat uiteen spatte.

REIGER BOYS 1 - SPORTING ANDIJK 1 (5-0)

Dat voetbal soms een raar spelletje is bleek in de wedstrijd daarna. De heren van Reiger Boys hadden 3 wedstrijden op rij verloren en troffen Sporting Andijk dat juist 5 wedstrijden op rij had gewonnen en in topvorm leek. Op deze zaterdag was deze topvorm echter vooral bij de thuisploeg zichtbaar want Reiger Boys was vanaf het eerste fluitsignaal heer en meester. Eigenlijk was het dan ook een wonder dat de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen na de eerste 45 minuten nog op 0-0 stond, al was Martijn Grooff dichtbij de openingstreffer met een knal op de lat. Waar Reiger Boys eerder dit seizoen dit soort wedstrijden nog wel eens verloor pakte het nu wel goed uit. Vlak na de rust werd een vrije trap van Mick Leijdeckers door een Andijk-verdediger met het hoofd verlengd en was de 1-0 daar. Hierna ging het hard met de thuisploeg want de net ingevallen Dave van Dekken scoorde uit een prima voorzet van Martijn Grooff, die even later zelf met een gave knal voor de 3-0 zorgde. In het laatste kwartier liep de score verder op toen Van Dekken zelfs zijn tweede van de middag mocht maken en Ilco van der Hel de eindstand op 5-0 bepaalde.

Foto's en verslag: Paul van der Molen

Reiger Boys VR1 DSS VR1 1

Reiger Boys VR1 DSS VR1

Reiger Boys Sporting Andijk

 

 

 

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smp



Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl