Reiger Boys JO13-1 zaal kampioen

IMG 20170428 WA0006Vrijdag 28 april zijn de jongens van zaalvoetbalteam JO13-1 kampioen geworden. Na een enerverende en zinderende wedstrijd hebben zij met 4-2 van HZV/het Vennewater JO13-2 gewonnen en was dat genoeg om hun achtervolgers achter zich te laten. In het najaar in september waren zij vol goede moed met dit team begonnen. Vanaf het begin wisten de jongens dat we geen vaste keeper hadden en dat iedereen een aantal keren op doel moest staan. Dit hebben zij voorbeeldig gedaan. Deze najaars competitie sloten zij af met een 3e plaats. En werd het duidelijk dat er potentie in dit team zit.

In de voorjaarscompetitie hebben zij hun dadendrang om kunnen zetten in een kampioenschap. Zij hadden voor de laatste competitie wedstrijd 1 punt voorsprong op de 2e plaats die gedeeld werd door 2 teams. In de laatste wedstrijd diende de jongens tegen een directe concurrent te spelen en hadden zij een overwinning nodig om kampioen te worden. Na een sterk begin van onze jongens kwam HZV toch op een 0-1 voorsprong. De jongens konden dat daarna weer omzetten in een 2-1 voorsprong. Toch kon HZV 2-2 maken. Daarna werd de wedstrijd steeds harder en gemener. De jongens moesten zich behoorlijk weren.

De 2e helft stond bol van de spanning maar waren de jongens voetballend nog steeds beter. Zij kregen een vrije trap die tot een 3-2 voorsprong leiden. Uiteindelijk konden zij de 4-2 binnen schieten door een goede aanval waarbij het overzicht goed bewaard bleef.

Ik heb dit seizoen een leuk stel jongens gezien. Die ondanks dat zij geen zaaltraining krijgen leuke voetbal wedstrijden hebben afgeleverd. Zij hebben elkaar in de wedstrijden goed geholpen. Met een beetje extra training of misschien een paar extra oefen wedstrijden zit er nog meer potentie in deze groep.

Jongens; Chiel, Dylan, Jip, Mels, Quinten, Robin, Sem B., Sem L. & Stef, jullie hebben het geweldig gedaan en hartelijk gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap.

P.s. bij deze wil ik de scheidsrechter bedanken voor het fluiten van de wedstrijd.

IMG 20170428 WA0006

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl