Reiger Boys MO19 - VVIJ MO19-1 6-0

De wedstrijd tegen VVIJ was de perfecte gelegenheid om de nare smaak van het verlies tegen Buitenveldert enigszins weg te spoelen. Echter, omdat Aniek, Kelly, Anika en Jitske om verschillende redenen afwezig waren, moest inval-coach Marieke nogal wat improviseren. Judith (van Dienst) en Marouscha uit de MO17 kwamen het team versterken en speelden op voor hen vertrouwde posities. Andere speelsters kwamen daardoor op voor hen nieuwe posities terecht, maar deden dat allen met verve. Judith (de Bruin) bijv, heeft tijdens deze wedstrijd op ‘bijna’ alle posities gespeeld.

Reiger Boys zette VVIJ meteen vast op de eigen helft. Een schot van Manon belandde in de handen van de keepster. Die keepster kreeg even later hulp van de lat bij een inzet van Zoë. Een moment later was Valerie heel dicht bij een goal, maar de bal rolde net langs de verkeerde kant van de paal. Na bijna een kwartier spelen mocht VVIJ een vrije trap nemen. Van een enorme afstand schoot de VVIJ speelster de bal in één keer op de goal, waar Joyce, met de hulp van paal, lat en heel veel geluk, de bal uit haar doel hield. Halverwege de eerste helft opende Reiger Boys de score met een aanval uit het boekje. Ashley speelde de bal van linksachter naar voren. Zoë legde de bal terug op Judith (de Bruin), die Valerie op rechts wegstuurde. Valerie trok de bal vanaf de achterlijn voor de goal, waar Marouscha zich perfect had opgesteld om de bal met een eenvoudige knikbeweging in te koppen: 1-0. Drie minuten later was Judith (van Dienst) alles en iedereen gepasseerd, maar haar schot kwam tegen de paal terecht. De tweede goal kwam voort uit een vrij trap net buiten het strafschopgebied. Met veel balgevoel en dito traptechniek, krulde Manon de bal in de rechter bovenhoek: 2-0. Schoten door Fay, Judith (van Dienst) en Valerie ging naast of dwongen de keepster tot fraaie reddingen. VVIJ deed wel wat terug, maar vond telkens het centrale verdedigingsduo Judith (Kouwen) en Tessa op de weg. Die, op hun beurt en indien nodig, weer rugdekking kregen van de snelle backs Ashley en Judith (de Bruin). Echt heel gevaarlijk werd VVIJ niet.

Vijf minuten in de tweede helft ving Tessa een verre uittrap op. Via Fiore en Valerie kwam de bal bij Zoë terecht, die alleen op de keepster af ging: 3-0. Tien minuten later weer zo’n aanval uit het boekje: Vanaf de rechterzijlijn schoot Valerie de bal naar ‘middenvoor’. Marouscha snelde naar voren, maar kwam in het duel om de bal ten val. Pal achter haar was Zoë sneller bij de bal dan de verdedigster en scoorde haar tweede doelpunt: 4-0. De score had in deze fase nog veel hoger op kunnen lopen, maar de keepster van VVIJ blonk uit. Een schot door Fiore werd stijlvol uit de lucht geplukt. Schoten door Manon en Judith (de Bruin) werden bekwaam tegen gehouden door de keepster. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd liet Fiore zien dat er Italiaans bloed door haar aderen vloeit. A la ‘il Maestro’ Andrea Pirlo schoot zij een vrije trap met veel gevoel en precisie over de muur in de uiterste linker bovenhoek: 5-0. Nog was de koek niet op, want in de slotseconden van de wedstrijd ving Anne een uittrap op. Via Judith (Kouwen) en subtiel boogballetje van Manon, kwam de bal bij Zoë, die, tussen twee verdedigsters in, het bekwaam afmaakte: 6-0 eindstand.

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl