Reiger Boys DCG 14In de laatste competitiewedstrijd van 2016-2017 deed Reiger Boys wat het moest doen en dat is winnen. In de thuiswedstrijd tegen DCG werd er in het laatste kwartier een 2-0 zege afgedwongen. Of dat genoeg is om een plaats in de nacompetitie af te dwingen is echter nog de vraag want daarvoor is het al uitgespeelde Reiger Boys afhankelijk van de uitslagen in het laatste speelweekend.

Trainer/coach Marc van Wonderen zal komende zaterdag in ieder geval getuige zijn van de wedstrijd Monnickendam-HCSC want met name de thuisploeg is de grootste concurrent voor de geel-zwarten. Mocht Monnickendam punten laten liggen dan is Reiger Boys zeker van de periodetitel en kan men zich opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e Klasse. En zelfs als Monnickendam wint heeft men nog een kleine kans, maar in dat geval zullen zowel SV Kadoelen als OFC punten laten liggen waardoor Reiger Boys op basis van de eindstand door gaat.

Ondanks dat de Heerhugowaarders gedurende de gehele tweede seizoenshelft te kampen hebben met een blessuregolf hebben zij in ieder geval een optimale prestatie geleverd door te staan waar ze nu staan. Ook in de thuiswedstrijd tegen DCG had Van Wonderen weer een hoop afwezigen, maar desondanks wist men de zege evengoed weer te pakken. Een klein kwartier voor tijd wist Diemo Lopez de ban te breken en vijf minuten later wist Timo Krab vanaf de strafschopstip de 2-0 te maken om daarmee de reguliere competitie positief af te sluiten. Of het voldoende is en er nog een toetje volgt in de vorm van nacompetitie zullen we zaterdag rond de klok van half 5 weten.

WEST I ZATERDAG 3e KLASSE A

Reiger Boys - DCG (2-0)

77. Diemo Lopez 1-0
82. Timo Krab 2-0

Meer foto's zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/pg/dpsportfoto/photos/?tab=album&album_id=1374615832633461

Reiger Boys DCG 3

Reiger Boys DCG 14