IYT fotoOp zaterdag 27 mei wordt voor de 8e keer het International Youth Tournament van Reiger Boys georganiseerd. Tijdens dit O11-toernooi met maar liefst 40 deelnemers heeft de Heerhugowaardse vereniging weer een prachtig deelnemersveld op Sportcomplex De Wending. Met internationale namen als Tottenham Hotspur en Celtic en Nederlandse grootmachten als Feyenoord en PSV kan het haast niet anders dan dat ook deze editie een groot succes wordt.

De komst van het Schotse Celtic is inmiddels een traditie en ook het Engelse Tottenham Hotspur is al enkele jaren vaste deelnemer in Heerhugowaard-Zuid. Verder komt de internationale inbreng uit België met KV Mechelen, KV Oostende en Beerschot. Uiteraard zijn Feyenoord en PSV de meest aansprekende vaderlandse namen maar er zijn meer BVO's uit eigen land. FC Utrecht, Sparta, PEC Zwolle, NEC, De Graafschap, Fortuna Sittard, FC Den Bosch en FC Emmen zijn allen van de partij op 27 mei.

Het deelnemersveld wordt compleet gemaakt door een groot aantal amateurverenigingen en deze kunnen nog wel eens voor een verrassing zorgen. Na de winst van Schalke '04 in 2014 en PEC Zwolle in 2015 ging verleden jaar namelijk Koninklijke HFC er met de grootste beker vandoor. De Haarlemmers zullen hun titel overigens dit jaar niet verdedigen, maar wellicht schept dit kansen voor een van de andere amateurclubs. Behalve de organiserende vereniging Reiger Boys doen er ook tal van verenigingen uit de eigen regio mee zoals AFC '34, SVW '27, Jong Holland, Koedijk en De Foresters. Het toernooi begint op zaterdag 27 mei om 09.30 uur met de eerste poulewedstrijden en de finale staat rond 17.10 uur gepland.

Meer informatie over het 8th International Youth Tournament is te volgen via: https://www.facebook.com/rbiyt/

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl