Drie Reiger Boys jeugdspelers naar AZ voetbalschool

SAM 6297Wederom is het Reiger Boys jeugdspelers gelukt om zich in de kijker te spelen bij AZ. In januari zijn Boaz Verkerk, Twan van Barneveld en Dylan van Alphen begonnen aan hun avontuur bij de AZ Voetbalschool. Elke zondagochtend trainen op een hoog nivo, onder begeleiding van 2 AZ-trainers. Begin april hebben de mannen een onderling toernooi gespeeld met alle Voetbalschool-locaties van AZ op het trainingscomplex in Zaandam.

Afgelopen zondag, 7 mei, was de laatste training. In de week voor deze training zouden de spelers te horen krijgen of ze na de zomervakantie opnieuw mochten aansluiten bij de AZ-Voetbalschool, een spannende week dus. Het verlossende telefoontje kwam bij alle drie met een “positief” geluid: AZ is overtuigd van hun kwaliteiten om ze ook na de zomer op te nemen bij de Voetbalschool met als doel een plek in AZ-O11 of O12. Een topprestatie van deze jongens ! Dit is natuurlijk een mooie reclame voor de jeugdopleiding van RB en een stimulans voor de andere jeugdspelers bij RB.

Overigens heeft het O10-01 team heeft in de herfstvakantie 2016 meegedaan aan het AZ-O10-toernooi en daar een knappe 1e plaats behaald. Het team wil de gewonnen beker op het “kampioenenbal” van de jeugd overhandigen aan RB, voor een mooie plek in de “prijzenkast in de kantine”!

SAM 6297

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl