karin pupil van de weekTijdens het Kampioenenbal hebben wij ook afscheid genomen van Karin Arxhoek als Coördinator voor de Pupil van de Week. Karin gaat ook na vele jaren stoppen met de dankbare taak van het coördineren om tijdens de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 een pupil van de week te benoemen. Deze aangewezen spelertjes mogen dan alles meemaken vooraf en achteraf van de wedstrijden van onze “Vlaggeschepen”, Dames en Heren 1. Zij mogen de wedstrijdbespreking meemaken voor de spelers, zij mogen de bestuurskamer in, de aftrap van de wedstrijd uitvoeren, kortom het is een prachtige dag voor die kinderen!

Ook Karin gaat stoppen omdat zij een andere taak gaat uitvoeren bij Reiger Boys. Karin gaat Coördinator worden bij de MO 11-17. Wij bedanken ook Karin voor haar positieve inzet om iedere keer weer een Pupil van de Week aan te wijzen, die zij daarmee een prachtige dag bezorgt! Karin wensen wij ook veel succes met haar nieuwe uitdaging bij Reiger Boys met de Meiden.

Hier geldt hetzelfde als met de Fred Blok Penaltybokaal. Ben jij van mening dat ook de Pupil van de Week komend seizoen weer benoemd en ingezet gaat worden bij de eerste teams van Reiger Boys. Schroom niet om je op te geven.

Wil jij meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Nico van der Wel - Voetbalzaken Facilitair - 06-13172977. Opgave kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl