In Memoriam Leen Blind, “Founding father” van “De Vrienden van Reiger Boys”

rouwboeketVan sommige mensen denk je dat ze er altijd zijn geweest en er altijd zullen zijn. Leen Blind was zo’n mens. Vanaf zijn begintijd bij Reiger Boys, zo eind jaren ’60, heeft Leen zich vele jaren vol ingezet voor de vereniging. Ik herinner me dat ik, toen ik in 1971 lid wilde worden, me bij hem thuis aan de Azalealaan moest melden voor een gesprek. Leen was toen secretaris. Na het gesprek was ik officieel lid.

Door alle jaren heen heeft Leen ontzettend veel betekend voor de club. Wat heeft hij eigenlijk niet gedaan, zou je beter kunnen vragen. Dat is niet aan te geven. Behalve zijn jarenlange bestuurswerk was hij onder andere voortrekker op het gebied van sponsors binnenhalen, begeleider van het 1ste elftal, verzorger/masseur bij de selectie, organisator van avonden met aansprekende gastsprekers. Altijd was Leen positief kritisch, altijd probeerde hij mee te denken met het bestuur of met anderen binnen de club, alleen maar om ervoor te zorgen dat zaken goed of beter gingen lopen.

Speciaal moet genoemd worden zijn idee en initiatief om te komen tot de oprichting van de Stichting “Vrienden van Reiger Boys”. Leen zag dat daar kansen lagen om voor de vereniging extra zaken financieel mogelijk te maken. In 1996 volgde de officiële oprichting, vastgelegd door de notaris. Sinds die tijd zijn heel wat mensen die Reiger Boys een goed hart toedragen “Vriend” geworden. Toen Leen 70 werd droeg hij het voorzitterschap met een gerust hart over.

We zullen Leen in ons hart en hoofd houden als een uitermate aimabel man, een echte verenigingsman, een man waarmee je altijd een prettig gesprek kon hebben, een man die onschatbare verdiensten heeft gehad voor Reiger Boys.

We wensen Sjoukje, Eddo, Rémond en Linda en de kleinkinderen heel veel sterkte toe!

Namens “De Vrienden van Reiger Boys”,

Hans van der Veldt (voorzitter)

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl