Help jij mee of laat jij ze liggen?

ballen zoekIn het afgelopen competitie jaar zijn we bij Reiger Boys 15 wedstrijdballen kwijtgeraakt. Deze ballen zijn voor het meerendeel in de sloot beland en daarna niet door de verantwoordelijke trainer / coach / begeleider uit het water gehaald of laten halen. Dit is een aanzienlijk aantal en deze kostenpost, ca. € 1.200,00 drukt aardig op het budget van de scheidsrechtercommissie en de ontvangstdienst. Mede hierdoor kan de scheidsrechter commissie niet naar behoren functioneren.

Dat is jammer want Reiger Boys heeft een scheidsrechter tekort waardoor er eigenlijk te veel wedstrijden zonder scheidsrechter worden afgewerkt. Doordat dus verschillende leden gemakkelijk met de wedstrijdballen omgaan kan er minder geïnvesteerd worden in het werven en opleiden van scheidsrechters.

Afgelopen zaterdag spande de kroon! Het bestuur ontving een telefoontje van een Reiger Boys lid die zaterdag, schrik niet, in totaal 6 ballen langs zijn huis heeft zien drijven. Hij heeft er één kunnen redden maar de andere 5 waren al uit het water verdwenen, voordat er actie op kon worden ondernomen. Dankzij het onverantwoordelijke optreden van sommige leden is Reiger Boys, wij allemaal dus de eerst 5 ballen alweer kwijt! Zullen wij nu samen voor eens en altijd zorgen dat we de verdwenen ballen zoeken en terug halen?

WANT JIJ LAAT TOCH OOK GEEN BRIEFJE VAN € 50,00, €20,00 EN €10,00 IN HET WATER LIGGEN?

Met sportieve groeten,

Nico van der Wel

ballen zoek

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl